2777
2789

برات صلوات فرستادم برای منم دعا کن 

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انشالله که بارداربشی گلم ...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

دکتر نمیرم دیگه الان دو سال رفتم بی فایده بود همش قرص و امپول با دوز کم انشالله میخام برم مرکز نابا ...

ای بابا منم بچه ندارم خیلی خانواده فشار میارن ولی اگر فشار اینا نبود هیچ اصراری نداشتم و سپردم دست خدا

فقط،رفتی مداکز ناباروری سعی کن زیاد ادامه دار نشه که خودتو داغون کنی

ای بابا منم بچه ندارم خیلی خانواده فشار میارن ولی اگر فشار اینا نبود هیچ اصراری نداشتم و سپردم دست خ ...

خانواده رو ول کن  اول ببین خودت بچه میخای بچه داری خیلی سخت هست ومسئولیت سنگینیه . منم سپردم دست خدا تا ببینم چی میشه خسته شدم دیگه ۲۵ سالمه

امروزو زندگی کن😜
ای بابا منم بچه ندارم خیلی خانواده فشار میارن ولی اگر فشار اینا نبود هیچ اصراری نداشتم و سپردم دست خ ...

از چه لحاظ کسیو دیدی بره ؟ من اطرافیانم هر کی رفتی در عرض دو ناه یا سه ماه حامله شدن البته جفتشون مشکل داشتن منوهمسرم سالمیم

امروزو زندگی کن😜
خانواده رو ول کن اول ببین خودت بچه میخای بچه داری خیلی سخت هست ومسئولیت سنگینیه . منم سپردم دست خدا ...

خودم میگم هر چی خدا بخواد تازه تو سنی نداری که 

من قبلا مراکز ناباروری رفتم خیلی روحیه مو ازدست دادم اهدای جنین گرفتم با وجود سالم بودن خودم بازم انتقال نگرفت کلی هم دارو و قرص مصرف کردم هیچی به هیچی آخرم جدا شم

اگر سمت این چیزا میری ببین چقد همسرت حمایتت میکنه حمایت نکرد نرو

از چه لحاظ کسیو دیدی بره ؟ من اطرافیانم هر کی رفتی در عرض دو ناه یا سه ماه حامله شدن البته جفتشون مش ...

من خودم قبلا رفتم شاید برا من زیاد خوب نبود و خیلی بعدش،مریض شدم 

ولی خیلی ها هم همون اول جواب گرفتن