2777
2789
عنوان

سیسمونی

91 بازدید | 12 پست

سلام.دوستان من بچم دوماه دیگ انشالله بدنیامیاد.میخوام خریدکنم واسش... اینجا معموولا میگن رسم اینه مادردختربخره

نه همه امااکثرامیگن...ولی من نمیخام اینکارو کنم نظرشمادچیه

همسرمم مخالفه مادرم بخره

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

بنظر من یکی دیگ عشق وحال کرده یکی دیگ زاییده مادر دختر چ گناهی داره این وسط

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

نظر منم همبنه. اصلا اگه ابنطوره چرا مادرشوهر نباید بخره؟؟ مادردختر چه گناهی کرده؟؟؟ نمیدونم چطور جوابشونوبدم..یماه پیش مادربزرگ همسرم گفت مادرت باید بخره منم بهم برخورد گفتم من اجازه همچین کاری نمیدم هرچند بنده خدامادرم مبگ میخرم ولی من مخالفممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرت فقط ی  دست لحاف و تشک و بالشت بچه رو بده با کمی لباس و اینا حالا کادو هم هرچی خواستن بدن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بعضی دوستام مبگن فردا خونواده شوهرت به روت میارن ولی واقعااا واسم مهم نیست چون همسرم ادم خوبیه

مادرت فقط ی دست لحاف و تشک و بالشت بچه رو بده با کمی لباس و اینا حالا کادو هم هرچی خواستن بدن

خب این دیگ میشه یه سیسمونی کامل...

چون منم میخام خودم ضروریاتو بخرم... تخت وفلان نمیخام بخرم.

ماالان ۴ساله ازدواج کردیم و پدرم بهمون خونه داده بدون رهن وکرایه نشستیم توش‌ ولی پدرم خودس خونه اجاره کرده شهردیکه ماهی۵ کرایه میده درحالیک یه معلم سادس و داره بازنشست میشه

خب این دیگ میشه یه سیسمونی کامل...چون منم میخام خودم ضروریاتو بخرم... تخت وفلان نمیخام بخرم.ماالان ۴ ...

اوووو 

با این اوصاف چ مادر شوهر چ فامیل شوهر بی شعوری داری

خونه رایگان داده بابات 

دنبال چنتا تیکه تخته هستن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خب این دیگ میشه یه سیسمونی کامل...چون منم میخام خودم ضروریاتو بخرم... تخت وفلان نمیخام بخرم.ماالان ۴ ...

خب اوکی بگو نمیخوای مشکلی نیس ک ب کسی هم مربوط نیس اگ شوهرت اوکیه حله

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مهم نیست رسم چیه درستش اینه خودتون بخرین.

ما هم همه رو خود شوهرم خرید نه گذاشتیم خانواده ی من چیزی بخرن نه خانواده ی همسرم به اونا چه وظیفه ای ندارن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

اوووو با این اوصاف چ مادر شوهر چ فامیل شوهر بی شعوری داریخونه رایگان داده بابات دنبال چنتا تیکه تخته ...

بخدا 

من واقعااا خجالت میکشم دیگ انتظار سیسمونیم داشته باشم

خب اوکی بگو نمیخوای مشکلی نیس ک ب کسی هم مربوط نیس اگ شوهرت اوکیه حله

اره شوهرم اوکیه... ولی واقعاااا حرفی بزنن حرص میخورم واینک خواستم بدونم واقعادحق بامن هس یانخ

مهم نیست رسم چیه درستش اینه خودتون بخرین.ما هم همه رو خود شوهرم خرید نه گذاشتیم خانواده ی من چیزی بخ ...

جدی

چ خووووببب پس منم همین کارومیکنممم😊😊