2821
2789

خب اگ میخوای جدید باشه قطعا ۱۶

من فعلا بالای ۱۳ قبول ندارم بخاطر ریجستر خودمم یه ۱۲ دارم یه ۱۳

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیفون بدرد نمیخوره از من ب تو نصیحت فقط یک سیب گاز زده ش کلاس داره دوستم داشت روبیکا نمی‌تونست بره صداش بی کیفیت شده بود بدرد نمیخوره ی گوشی بخر خوب باشه ولی آیفون توصیه نمیکنم 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

خب. 12 که داره قدیمی میشه🥲

اره خب من ک خیلی وقته دارم 

ولی اگ ریجستر اگ برات مهم نیست ۱۶ بگیر تا ببیینم چی میشه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

آیفون بدرد نمیخوره از من ب تو نصیحت فقط یک سیب گاز زده ش کلاس داره دوستم داشت روبیکا نمی‌تونست بره ص ...

خب دوست دارم برای یک بتر هم که شده تجربه اش کنم. 

بعدم اینکه من الانشم هم خیلی از روبیکا استفاده نمیکنم😁

آیفون بدرد نمیخوره از من ب تو نصیحت فقط یک سیب گاز زده ش کلاس داره دوستم داشت روبیکا نمی‌تونست بره ص ...

ایفون بدرد نمیخوره؟؟؟چی بگم سلیقه ایه منی ک از وقتی یادمه میگم بهترین گوشیه

اما راجب روبیکا من همین الان روگوشیم دارم بدون مشکل گوشیم هیچ افت کیفیتی نداره هیچ جاش

خب دوست دارم برای یک بتر هم که شده تجربه اش کنم. بعدم اینکه من الانشم هم خیلی از روبیکا استفاده نمیک ...

خود دانی ولی حیف پولت نیست بدی آخرش پشیمون بشی برو با پولت یک گوشی سامسونگ چیزی بگیر مدل بالاش با بقیش هم میتونی گیتار بخری اگر علاقه داری و...منی ک دنبال ۴ میلیونم ک گیتار بخرم و تو... 

گوشی گوشیه والا

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜