2777
2789
عنوان

دوستم ازم درخواست پول کرد

201 بازدید | 15 پست

منم روم نشد بگم ندارم گفتم صبح خبر میدم😐می‌خواد بره دکتر .منم اینقد خرج میکنم اون خبر ندارع همش موجودیم صفر میکنم .بنظرتون از ابجیم بگیرم بهش بدم یا به شوهرم بگم میده ولی خب بد نشه که به شوهرم بگم .

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم برداشت کنید. عضو شدین کد معرف منو بزنید تا به هر دومون بده معتبره.

اینم کد من

milli-6u7qi

خواهش میکنم بزنید پولش برداشت کنم نیاز دارم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

چی بگم خواهر اگ دوست صمیمیتع و بهش اعتماد داری بده من انقد دادم و پس ندادن چشمم ترسیده

فکر پس دادنش نیستم چون برا دکتر ولی چون ندارم خودم  🤦البته دارم ولی اینقد خرج میکنم بگم هم باور نمیکنه ‌از اونایی هستم که موجودی صفر نکنم آروم نمی‌گیرم 

چی بگم خواهر اگ دوست صمیمیتع و بهش اعتماد داری بده من انقد دادم و پس ندادن چشمم ترسیده

منم هرکس رسید سرم کلاه گذشته .داییم داداش و..حالا غریبه هیچی 

فکر پس دادنش نیستم چون برا دکتر ولی چون ندارم خودم 🤦البته دارم ولی اینقد خرج میکنم بگم هم باور نمی ...

من به پدرم پول قرض بدم میگم حسینی بزرگ خب این پول کی پس میدی برام درس عبرت شده دوستی کنار رفاقت کنار ساده نباش عین من 

من از اون ادما بودم ک هر کدوم از دوستام بودن بهشون پول میدادم ی جای پول نداشتم نون بگیرم تو خوابگاه بخورم پول نداشتم تاکسی سوار شم روزانه کلی راه میرفتم ینفرشون بهم پول نداد برام تجربه تلخی بود اما خدا بهم فهموند 

من به پدرم پول قرض بدم میگم حسینی بزرگ خب این پول کی پس میدی برام درس عبرت شده دوستی کنار رفاقت کنار ...

درسته راس میگی .خدا به منم خیلی چیزا فهمونده ولی حیف دیر فهمیدم خیلی چیزا رو از دست دادم دیگ .اگ ساده نبودم الان برای خودم مستقل بودم شانس یبار در خونم زد چندین سال پیش ولی من با حماقت و اعتماد از دستش دادم 

پنج ملیون

عزیزم ی پند

اولا بهترین کار اینه همیشه بگی خبر میکنم تا طرف فکر نکنه تو منبع پولی همیشه می‌تونه ازت بگیره گاهی ممکنه نداشته باشی 

دوم حتما حتما براش وقت تعیین کن مثلا بگو ده روزه یا تا آخر ماه یا ،،،،،،میتونم برات جور کنم تا بعداً دستت باز باشه که ازش بخوای بهت پس بده چون از قبل بهش گفتی و اون پذیرفته