2777
2789
عنوان

رفیق پر ادعا رو باید چیکار کرد

66 بازدید | 12 پست

سلام 

یه راهنمایی میخواستم 

حدودا سه سالی هست که تو یک شهری زندگی میکنم 

با یه خانومی آشنا شدم تو همسایه که خیلی مشکل تو زندگیش داشت هم گذاشتم وسیله هاشو بذاره خونمون و هم کلی بهش رسیدگی کردم کلید خونه رو هم بهش دادم اما تا اطرافیانش می‌خوان به ما نزدیک بشن احساس میکنم حسادت می‌کنه و پشت سرمون حرف میزنم 

دیروز بابت حرفی که نزدم کلی داد زد و این چندمین باره که این کارو می‌کنه ولی معذرت خواهی نمیکنه من با این آدم چیکار کنم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زودتر قطع رابطه کن. من گیر یه روانیش افتادم ۵ سال کولی گری و اداخوبا دراوردنشو تحمل کردم. اخر اون هفته هرچی تو دلم بود ریختم بیرون بسه دیگه خوب بودن اسی واقعا هیچی بهشون نمیگیم و خانونی میکننفک میکنن واقعا حق با اوناس و ما بدیم 

برازش کنار من رفیق پنجسالمو سر همین کار گذاشتم کنار چون معتقد بودم آرامش خودمو همسرم از همه چیز مهمت ...

میدونید همیشه حق به جانبه و سر کوچکترین چیزا دروغ میگه می‌خوام از این شهر برم و دیگه نبینمش همش سواستفاده می‌کنه ولی من باز دلم میسوزه 

میدونید همیشه حق به جانبه و سر کوچکترین چیزا دروغ میگه می‌خوام از این شهر برم و دیگه نبینمش همش سواس ...

وای چقدر منی مصمم شو و دیگ ن جواب تلفن بده و در روش باز کن 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

زودتر قطع رابطه کن. من گیر یه روانیش افتادم ۵ سال کولی گری و اداخوبا دراوردنشو تحمل کردم. اخر اون هف ...

دیروز الکی باهام دعوا راه انداخت و من با آرامش اون لحظه رو تموم کردم ولی همیشه میبینم هوای دیگران و داره ولی منو نه

دیروز الکی باهام دعوا راه انداخت و من با آرامش اون لحظه رو تموم کردم ولی همیشه میبینم هوای دیگران و ...

بابا منم همیییییییشه بخدا ختم ب خیر میکردم. مث گاو محکم در میزد من خر با لبخند باز میکردم اون اخم داشت میگفت اب کولرت میره .میرفتم میدیدم قطره قطره اس.بعد زیر کولر خودش جلبک بسته بود . هی لبخند میزدم هی میگفتم باشه چشم فلان بیشار . هی می اومد دم در رب داری گوجه داری پیاز داری ریکا داری روغن داری لپه داری اسفند داری؟؟؟؟؟

خدا شاهده

تا درمون باز میشد درش باز میشد. کفش دم درم میدید درمیزد میگفت کی خونه تونه . میزدم بیرون می اومد بیرون میگفت کجا میری. خداسر شاهده اسی. الان ی هفتس دعوا کردم باش الحمدلله در خونم از دستش راحته دیگه 

ب قران اسی سر دعواش شوهرم برا اولین بار حمله عصبی بش دس داد کارش ب اورژانس کشید.بعد در حالی ک ماتو بیمارستان نوار قلب و اینا میگرفتیم اون چادر چاقچول کرده بود در خونه همسایه ها غیبتمو کرده بوده 

ب قران اسی سر دعواش شوهرم برا اولین بار حمله عصبی بش دس داد کارش ب اورژانس کشید.بعد در حالی ک ماتو ب ...

آخه الان وقت این چیزا گذشته من واقعا نمی‌دونم تو چه دوره ای زندگی میکنن که اینجوری رفتار میکنند خیلی دلم شکسته ست ولی چون می‌خوام از این شهر برم میگم که بذار با آرامش برم 

اهل کجایید البته ببخشید میپرسم