2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

134 بازدید | 16 پست

سلام خانوما چن ماهه پریودیم هی عقب میوفته با آمپول پریود میشدم تا رفتم سونوگرافی گفت تخمدان هات یکم ضعیفه قرص اوزیل برام نوشت گفت درمانت میکنه چن وقته مصرف میکنم الان هنوز پریود نشدم اعصابم خورده یک هفته ای هست عقب انداختم ولی علائم دارم یه وقتایی حالت تهوع دارم ممکنه باردار باشم؟کمرو دست و پاهامم دردمیکنه بی حالم  آخه روی قرص نوشته به بارداری کمک میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیگه دکتر نرو فقط قند و شکر کامل قطع کن و قرص ویتاگنوس گیاهی از داروخانه بخر ک هیچ عوارضی نداره..اون آمپول میدونی چقد بدع ..تنها راهش همینه ک گفتم..غذا خوردنت کمتر باشه پیاده روی و تحرک داشته باشی. حذف تمام خوراکی های کارخانه ای  نوشابه و کیک و چیپس و..

بآر اول جنتامایسین زدم

سلام پزشک زنان مراجعه کنین لطفا چون تنبلی تخمدان عواقب خوبی رو به همراه نداره الان مشکل شما اصل تنبلی تخمدان باید درمان بشه تا عادت ماهانه هم درمان بشه....  ولی متاسفانه اینجا به دنبال دارو برای پریود شدن هستین

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

رفتم خب دارو داد

عزیزم اگه با مصرف دارو هنوزم خوب نشدیم مجدد مراجعه کنین یا به پزشک دیگه آیی مراجعه و پیگیری کنین ...وگرنه هزاران راه حل و دارو هست که من میتونم اسمشون رو بگم شما فردا بری تهیه کنی و پریود بشی ولی چه فایده برای همین میگم دکتر که تشخیص تنبلی تخمدان رو داده بهتره اول اون رو درمان کنی بعد میبینی که پریودت خودش منظم میشه

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید