2777
2789
من اونبار دیدم طرف عکس خشتکشو اگهی کرده بود😶

اونوقت توضیح چی داده بود

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

میدونم طوری گفته انگار شرط قبل ازدواج داده

نه دنبال همخونه است 

آدم سالم تو دیوار خواستگاری میکنه؟

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونوقت توضیح چی داده بود

دختر خواهر شوهرم لباسشو آگهی کرده بود 

تو چت دیوار کلی واسش عکس .... فرستاده بودن 

و التماس که که بیا ...

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

من اونبار دیدم طرف عکس خشتکشو اگهی کرده بود😶

عجیبن بخدا

من یبار عکس لباس مجلسی  گذاشتم گفتم  حالا بزارم تو کمد بمونه خاک بخوره بدم ینفر که نیاز داره بپوشه  

فقط اقایون پیام میدادن درخواستای ناجور میدادن 

خدا میدونه یکیشون شبیه مردای قاجاری بود  عکسشو فرستاده بود 😆😆😆  پیش خودم میگفتم  چقدر شوهر خودم قشنگه 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

من رو دیوار اگهی لباس ست بافت با عکس زورنال گذاشتم چون فروشنده لباسم ماهی ۱۰ تا آگهی میزارم .و همیشه ساعتهای اول اگهی فقط مزاحمن.

ولی این بار بافت گذاشتم خداشاهده ۱۰نفر بیشتر برای حجاب و امرب معروف پیام دادن و ب ی ش عورها برام گزارش دادن. دیوار منو حذف کرد اون قسمت اعتراض زدم ک ای بابا کجای عکس ژورنال بی حجابه ک اینا ریختن تو دیوار همون لحظه آگهیم برگشت ک هیچ یک بار دیگه خودشون برام تبلیغش گذاشتن😂

عجیبن بخدامن یبار عکس لباس مجلسی گذاشتم گفتم حالا بزارم تو کمد بمونه خاک بخوره بدم ینفر که نیاز دا ...

انقد من چیز شتیدیم از دیوار وحشت دارم خودم بخوام چیزی بذارم واقعا اپلیکیشن کاربردی هست متاسفانه ما گند میزنیم تو همه چیز

انقد من چیز شتیدیم از دیوار وحشت دارم خودم بخوام چیزی بذارم واقعا اپلیکیشن کاربردی هست متاسفانه ما گ ...

من یچیزی شنیدم یبار 

یه اقا عکس ویلاشون میزاره برای فروش یه دختره پیام میده خوشبحالتون  ما از این ویلاها نداریم  باهم ازدواج میکنن 😁

عجیبن بخدامن یبار عکس لباس مجلسی گذاشتم گفتم حالا بزارم تو کمد بمونه خاک بخوره بدم ینفر که نیاز دا ...

برای عکس ژورنالیی ک من گذاشته بودم یکی اومد چت عکس چندتا دلار ک رو مبل ریخته بود گفت بخدا ازینا زیاد دارم توروخدا مال من بشو خرجت میکنم فقط جشمات مال من و تا صبح داشت قربون صدقه میرفت و عکس دلار میفرستاد خخ

برای عکس ژورنالیی ک من گذاشته بودم یکی اومد چت عکس چندتا دلار ک رو مبل ریخته بود گفت بخدا ازینا زیاد ...

ادرس ولت میدادی میگفتی واریز کن میام 😆

من یچیزی شنیدم یبار یه اقا عکس ویلاشون میزاره برای فروش یه دختره پیام میده خوشبحالتون ما از این ویل ...

باز این نتیجه خوب بوده خداروشکر😂😂 اخه اونجارو کردن بستر پیدا کردن فاحشه و اینا