2777
2789
عنوان

دمنوش گل پنیرک

214 بازدید | 7 پست

دوستان کسی تجربه داره من سرفه هام چندین ساله الرژی شدن حدود یکماهیه شروع کردم به خوردن پنیرک و ختمی.... راسته که میگن داروگیاهی دیر اثر میذاره؟ چقدباید بخورم که اثرشو نشون بذه

من چندسال پیش درفصل پاییز سرفه های خیلی شدید داشتم

که با تب فراوان همراه شد چندین بار دکتر رفتم ولی درست نمیشدم

تا اخر یک دکتر بهم گفت شما الرژی دارید و قرص کلرفلرامین روبهم داد ، ی ورق خوردم کاملا درس شدم انشالله اون دکتر هرجا هستند سالم و سلامت باشند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چندسال پیش درفصل پاییز سرفه های خیلی شدید داشتمکه با تب فراوان همراه شد چندین بار دکتر رفتم ولی د ...

مرسی عزیزم.. من علاییم پاییز و فصل سرماس جوریه ک هرجی بخورم سرفه میکنم راه های تنفسیم حساسه شما میشه بگی علایمتو

مرسی عزیزم.. من علاییم پاییز و فصل سرماس جوریه ک هرجی بخورم سرفه میکنم راه های تنفسیم حساسه شما میشه ...

برای من مربوط به چندسال پیش ک اونم گفتم سرفه های خیلی شدید داشتم که بعدا تبدیل شد به تب شدید ، تو تب میسوختم میرفتم دکتر فقط انتی بیوتیک میداد میخوردم درس نمیشدم تا اخر یه دکتر رفتم ایشون بمن گفتند شما هیچیتون نیس فقط آلرژی پیدا کردید دو ورق قرص کلرفلرامین داد که با ی ورقش کامل درس شدم