2777
2789

وا دیگه کی ماسک میزنه

بیشتر ادم انگشت نما میشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بنظرم همین حالاهم د مده شده

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برای اینکه اعتماد به نفس نداری و میخوای چهرت دیده بشه چیکار باید کنی؟

خودت چنین حسی داره منم یکسال تمام روم نمیشد ماسکم در بیارم الان میگم چه زشت بیشر خودم رو انگشتنما کردم

حالا نکهاینایی که تو خیابونن همه انجلیا جولی هستن مشکل فقط قیافه منو‌توعه

بیخیال اصلا به بقیه چه ربطی داره برن به درک همشون

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خودت چنین حسی داره منم یکسال تمام روم نمیشد ماسکم در بیارم الان میگم چه زشت بیشر خودم رو انگشتنما کر ...

آخه من می‌خوام یکی دوساله دیگه ان‌شاءالله برم سرکار ولی راستش اعتماد به نفس ندارم بخاطر بینیم‌ یه جورایی ترس از مسخره شدن دارم بعد نمی‌دونمم چیکار کنم خودم نظرم رو ماسک بود که بزنم ولی خب یه سریا میگن دمده میشه و این حرفا 

میشه یه راه حل بهم بدی لطفا؟