2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل

1612 بازدید | 4 پست

سلام دوستای عزیزم شوهرم فردا پیش دکتر سعید صاحب کشاف وقت عمل واریکوسل داره،من خیلی نگرانم اطلاعات زیادی ندارم،بلاخره بعد از دو سال حامله نشدن و این دکتر و اون دکتر رفتن دکتر سعید صاحب کشاف گفتن ک باید همسرم واریکوسلش جراحی بشه،اگه از مراقبت های بعد از عمل چیزی بلدید که باید چیکار کنم چی بخوره چطوری استراحت کنه کلا ی اطلاعات بهم بدید

♥♪ѕ-Яαћмаη¡♪♥:

جراحی واریکوسل معمولاً در شرایط سرپایی (مانند واحد جراحی روزانه) انجام می شود. بیماران میتوانند پس از 2 روز به فعالیت روزمره غیرسنگین (مانند کار) برگردند.

همه لباسها و پوششهای بیرونی پس از 48 ساعت برداشته می شود. نوارهای چسب ریز محل عمل (Steri-Strips) به مدت 7 الی 10 روز باید در محل باشند.

به بیمار آگاهی بدهید که 48 ساعت پس از جراحی میتواند حمام بگیرد و خود را بشوید.

یک رژیم معمولی و متعادل به محض برگشتن بیمار به خانه میتواند برقرار شود. به بیمار توصیه کنید که با مایعات شروع کرده و کم­کم به غذاهای جامد متمایل شود.

داروهای ضد درد را مطابق دستور برای او تجویز کنید. 2 روز پس از عمل، دارویهای غیرتجویزی مانند استامینوفن (تایلنول) یا ایپوبروفن (ادویل، موترین) را برای کاستن از درد میتواند به کار ببرد.

بیمار میتواند به فعالیتهای معمولی روزمره غیرسنگین که احساس میکند از پس آن برمی­آید بپردازد. اگر فعالیتی موجب ناراحتی شد باید قطع شود. بیماران 2 هفته بعد از جراحی میتوانند کارهای سنگین­تر (مانند وزنه برداری، دویدن نرم) را انجام دهند.

به بیمار توصیه کنید که تا 2 هفته از مقاربت امتناع نماید.

شوهر من تابستون عمل داشت

شبش رفت بستری شد، فردا صبح عمل شد و شبشم مرخص شد

بیهوشش نکردن و با بی‌حسی عملو انجام دادن

تا وقتی حس پاهاش برنگشت مرخصش نکردن

قبل از ترخیصشم بهم گفتن با مایعات شروع کنم بهش غذا دادن و اگه تونست ادرار کنه برای ترخیص مشکلی نداره. اون شبم غذای سنگین نخوره.

یه دو هفته ای محض احتیاط مرخصی گرفت موند تو خونه استراحت کرد. دکترش گفته بود تا دو هفته نزدیکی نکنه. تا سه ماه چیز سنگین بلند نکنه. کلی هم قرص و ویتامین داد بهش. خدارو شکر بعد از یه ماه و خورده‌ای آزمایش اسپرمش عالی شده بود. 

این جهان کوه است و فعلِ ما ندا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شوهرم عمل کرده. صبح زود رفتیم بیمارستان عمل کرد ساعت 4عصر هم مرخص شد. تا سه ساعت بعد عمل نباید چیزی بخوره. بعد کم کم از اب و اب میوه شروع کنه تا خود پرستارا بهت بگن. بعد ک اومد خونه کمپوت و آبمیوه و سوپ بهش بده. سوپ ماهیچه بده ک جون بگیره. از دستشویی فرنگی استفاده کنه. تا 5روز حمام نره. پانسمان یک روز درمیون عوض کنه. بعد 5روز هم دکتر میگه بیا ببینمت. بخیه هم سر یه هفته میکشن