2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل الان باید ۱۶۰ میبودبرادر من پنجم میخونهقدش ۱۵۸ولی زیادم جای نگرانی نیست جا داره برا قد بلند ش ...

خب ژنتیکی هم هست عزیزم

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤

یه کم قدش کوتاهه

داداشم ۱۰ سالشه، قدش ۱۵۸، البته استخوون‌بندیش درشته

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

باید قد پدر و مادر رو در نظر داشته باشیم پسربچه ها بعضیاشون نزدیک بلوغشون یهو قد میکشن

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
خودم ۱۵۸شوهرم۱۷۸

رشد میکنه نگران نباش به بچه هم استرس نده 

دکتر بردین ؟ زینک داده؟

اره هم زینک هم آل ارژنین

مشکلی نیست عزیزم یه بچه هایی یهویی رشد میکنن 

مرسی عزیزم ❤️ انشاالله 🙏🏻 خیلی فکرش هستم

خواهش میکنم گلم ...

درکت میکنم ما مادرا همیشه یه مساله ای برا خودمون پیدا میکنیم باش حرص بخوریم😂