2777
2789
عنوان

رابطه در دوران نامزدی

1068 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من یه هفتس نامزدی کردم و با نامزدم بهم محرم موقتیم یعنی همون صیغه چیزی ک برام آزار دهنده هست این ک همسرم  همش بحثو سمت رابطه میبره و میگه باید بهش لذت بدم با این ک اون عاشقم بود ولی من بهش حس خاصی نداشتم میگم بهم زمان بده میگه میخوام روت باز بشه کلن با رابطه در دوران نامزدی موافقین یا مخالف چجوری با کنترلش کرد ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلااااا اصلااا مخالف.

عقدم نیستین ،دیکه بدتر

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

من خودم حس بدی میگیرم از خودم یعنی آز خودم بدم میاد صیغه باشم رابطه داشته باشم وجهه خوبی نداره

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁