2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂علائمت چی بود؟من همیشه وقتی پریودم عقب میافتاد شک نداشتم که حاملم ولی باز پری میشدم سه ماه بود منظ ...

ببین من بارداری دومم بود

ده روزی عقب افتاده بود ولی چون ادو بار رابطه بیشتر اون ماه نداشتم و جلوگیری هم میکردم اصلا تصور نمیکردم حامله باشم

حساب کن مو رنگ کردم دندون پزشکی رفتم 

عکس دندون گرقتم بعد یه شب دیدم  درد سینه های من مثل زمان شیردهی به بچه اولمه به شوهرم گفتم بدبخت شدم کیست دارم که نه پریود میشم و اینجوری هم درد سینه دارم بزار یه بی بی چک بزنم ببینم منفیِ برم به دکتر بگم امپولی چیزی بده

بعد یهو مثبت شد و من عررر میزدم از گریه

ببین من بارداری دومم بودده روزی عقب افتاده بود ولی چون ادو بار رابطه بیشتر اون ماه نداشتم و جلوگیری ...

وای خدااااا😂😂😂😂😂 فقط متن آخرت 😂😂😂

تروخدا ببخشید خندیدم ولی خیلی خنده داشت😂😂😂

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

۴ وعده ی ۱۲۰ تاییامروز یکی ش رو نخورددکتر گفت سه تا ۱۵۰ تا در روز بخوره کافیه

پسر من تاهرچی بدم میخوره

میاد آشپزخونه میگه شیشه گریه میکنه میگیره میره میخوره

بعدم غذا کم میخوره😐تو فکرم کم کم ازش بگیرم 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اینا ک فردا دانشگاه دارن 😂🐌

یه خاطره بگم از دوره ی دانشجویی م

یبار یکی از دخترا که اتفاقا خیلی پر موهم بود سر کلاس دست انداخت پشت صندلی رفیقش و نشست بخاطر همین استین مانتوش از حد معمول بالاتر رفت

چشمت روز بد نبینه اندازه ۵ انگشت بسته از مچ دست به بالا رو شیو کرده بود که از استین بیرون میموند. بقیه شیو نکرده بود زد بیرون🤣🤣🤣🤣 حالا ردیف پشتیمونم همه پسر

ببین من بارداری دومم بودده روزی عقب افتاده بود ولی چون ادو بار رابطه بیشتر اون ماه نداشتم و جلوگیری ...

وای نگو ، چنتا بچه داری

من دوتا دارم اخه😭😭😭

دیگه سه تاواقن زیاده🫠😭

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه خاطره بگم از دوره ی دانشجویی میبار یکی از دخترا که اتفاقا خیلی پر موهم بود سر کلاس دست انداخت پشت ...

من ازارنج ب بالا پرموئه🤣🤣🤣🤣

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

[QUOTE=360793969]پسر من تاهرچی بدم میخوره میاد آشپزخونه میگه شیشه گریه میکنه میگیره میره میخوره بعدم غذا کم میخوره ...[/QUOTE

ببین بچه این سن سه واحد لبنیات بخوره که میشه سه وعده ۱۵۰ تایی باید شیر یا ماست بخوره اگر میتونی باشیر پاستوریزه یا ماست تامین کنی معادل  دوغ میشه دو برابر میزان شیر

پنیر رو نمیدونم

اگه‌میتونی با اینا تامین کنی بگیرش

من خودم بیشتر از این تعداد شیر نمیدم چون کم وزن هست همینجوری هم به زور غذا میخوره

یه خاطره بگم از دوره ی دانشجویی میبار یکی از دخترا که اتفاقا خیلی پر موهم بود سر کلاس دست انداخت پشت ...

وایییییی 🤣🤣🤣🤣

از این سوتی ها زیاد میدن

خداروشکر لیزر کردم 🤣

ماست میخوره..فرنی میخوره..شیربرنجم میخوره

ولی تا شیشه میبینه جیغ میزنه برا شیرخشک دیگه اونا رو نمیخاد

باید ازش بگیرم بجاش لبنیات و شیر پاستوریزه با لیوان بدم 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
وای خدااااا😂😂😂😂😂 فقط متن آخرت 😂😂😂تروخدا ببخشید خندیدم ولی خیلی خنده داشت😂😂😂

بخند  کع وسط گریه های من شوهرم رقص شادی میکرد فکر کن من در حال گریه بی بی چک تو دستم ایستادم هنوز نمیدونم چه غلطی میخوام بکنم شوهرم با خوشحالی زنگ زد خانواده ها رو خبر کرد

ماست میخوره..فرنی میخوره..شیربرنجم میخورهولی تا شیشه میبینه جیغ میزنه برا شیرخشک دیگه اونا رو نمیخاد ...

همون شیر خشکشم میتونی با لیوان بدی شیشه رو حذف کن 😁 وزن گیری ش خوبه؟