2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 58 پست
۵ روز تاخیری دارم دردای پریودی امونم بریده در این حسم که چرا این کوفتیی نمیاد دیگه😑

وای عین من

متاهلی؟

من رفتم دکتر کیست دارم😕 دوتاامپول داده فلن ک اتفاقی نیوفتاده😅

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای عین منمتاهلی؟من رفتم دکتر کیست دارم😕 دوتاامپول داده فلن ک اتفاقی نیوفتاده😅

اهوم متاهلم

نمیدونم چمه 

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ای خدا منم دو سال پیش فکر میکردم کیست دارم رفتم دیدم حامله م

وای نکنه منم😭😭😭😭

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

اهوم متاهلمنمیدونم چمه

شایدبارذاری

ای خدا منم دو سال پیش فکر میکردم کیست دارم رفتم دیدم حامله م

😂

علائمت چی بود؟

من همیشه وقتی پریودم عقب میافتاد شک نداشتم که حاملم ولی باز پری میشدم سه ماه بود منظم بود حالا ۵ روز تاخیری خورده شک ندارم پری میشم ولی از اینکه کی میشم دیگه روانی شدم

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

منم والا منممن ۶ صبحم باید بیدار شم ولی وقتی دوتا بچه ها میخوابن دلم نمیاد از سکوت خونه بگذرم

من امشب خونه مامانمم، شوهرمم نیست، دخترمم پیش مامانم خوابیده، دیگه عروسی دارم😆

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
شایدبارذاری

فکر نکنم آخه اقدام نبودم جلوگیری طبیعی بود ولی اقدام نبودم