2789
عنوان

دختر نوحوان

84 بازدید | 9 پست

خانمها کی دختر. نوجوان داره اینجا کلاس ششمی باشه..چندتا سوال داشتم ...چقدر بهش پول توجیبی میدیددبرای مدرسه یا نمیدید چجوری تنبیهش میکنید  تا چه حد آزاده . اگه هم خودتون بهش پولدتو جیبی بدید وهم گاهی باباش بده وگاهی خودتون خوراکی بخرید براش میوه هم همیسه میبره  با لقمه .ولی با این حال از کیفتون بدون اجازه پول برداره .چکلرمیکنید چجوری تنبیهش میکنید یکم راهنمایی کنید

به اندازه کافی میدید روزی ۲۰ هزار یا طوری رفتار میکنید بگه برا فلان چیز پول میخوام بدید اگه نه حقی ندارید متاسفم ولی اگه اره تا چند روز یکی از کارهای مورد علاقه اش رو قطع کنید ولی گناه داره

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر من کلاس هشتم از بچگی بهش پول دادیم تو کیف پول خودش همیشه پول هیت نو کارتشم باباش پول میریزه 

دیگه وقتی لباسی وسیله ایی حتی کتاب کار بخواد من مبگم از پول خودت باید بدی خودت مدیریت کن 

طول هفته لقمه میوه ساندویچ میزارم گاهی میگه مامان دویت دا م امروز با دوستام تو مدرسه خوراکی بخرم برام خوراکی با میوه نزار شاید دوهفته سه هفته یه بار این مورد پیش بیاد 

دخترم کلاس پنجمه اول هفته با بچه هام میریم فروشگاه تغذیه هایی که دوست دارن میخرن مثلا بسکویت ترد ساقه طلایی چوب شور کنجدی و.. و هر روز مثلا سه تا دونه بسکویت ساقه طلایی سه تا دونه ویفر شکلاتی موز و سه چهار تا خرما و نارنگی میزارم گاهی کیک میپزم یا پیراشکی میزارم تنوع خوراکیشون زیاده اما تو ظرف غذا مرتب میزارم هر دوشنبه و جهارشنبه هم پول در حد ده بیست بعلاوه باز تغذیه میدم از بوفه خرید کنن تا حالا بدون اجازه پول برنداشته چون کیف پول دارن و پس انداز میکنن

سعی کنید روزانه یا هفتگی بهش پول بدید 

بهش یاد بدید با اون پول باید هم خوراکی و چیزایی که دوست داره بخره هم پس انداز کنه برای مواقعی که یه چیز یهویی پیش میاد از اون پول خودش باید بده درغبر این صورت شما نمیدید 

دخترم کلاس پنجمه اول هفته با بچه هام میریم فروشگاه تغذیه هایی که دوست دارن میخرن مثلا بسکویت ترد ساق ...

خیلی عالیه .دخترمن قانون رعایت نمیکنه  این خریدتون از فروشگاه سقفش چقدره برای هرنفر

به اندازه کافی میدید روزی ۲۰ هزار یا طوری رفتار میکنید بگه برا فلان چیز پول میخوام بدید اگه نه حقی ن ...

روزی بیست هزار نمیدم هر روز پول نمیدم بهش چون خوراکی میخریم براش میوه میخریم براش صبحانه  میزارم اگه هرروز براش پول بدم میره خوراکی میخره و لقمه و میوه رو نمیخره اینجوری معدش ادیت میشه چون یکم هم حساسه  چیزی لازم باشه بهمون میگه یا باباش میخره میاره اومدنی یا خودش پول میدم میره میخره ..چرا بیچاره باشه خود معلم و مدیر مدرسه میگن پول ندید چون صف بوفه مدرسه شلوغه اصلا زنگ تفریح وقت نمیشه بجه ها خوراکی بخرن ..

روزی بیست هزار نمیدم هر روز پول نمیدم بهش چون خوراکی میخریم براش میوه میخریم براش صبحانه میزارم اگه ...

من تنبیه بچه رو سر پول درست نمی دونم می شینم باهاش حرف می زنم برای تنوع هم گاهی بهش پول میدم چون بچه چیزی دست دوستاش ببینه دلش می خواد باهاش حرف بزن کافی هس

روزی بیست هزار نمیدم هر روز پول نمیدم بهش چون خوراکی میخریم براش میوه میخریم براش صبحانه میزارم اگه ...

من تنبیه بچه رو سر پول درست نمی دونم می شینم باهاش حرف می زنم برای تنوع هم گاهی بهش پول میدم چون بچه چیزی دست دوستاش ببینه دلش می خواد باهاش حرف بزن کافی هس