همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
دیگه یا باید بیبی چک بزنی یا ازمایش بدی تیتر بتا.سونو الان خیلی زوده بتا که از ی حدی بگذره تازه میش ...
بعدش میری ی دکتر انتخاب میکنی پرونده تشکیل میدی اونم برای هفته ۶ و ۷ برات سونو قلب مینوسه صدای قلبش رو که شتیدی تقریبا هر ماه میری برای چکا و ازمایش سونو ان تی و بعد انومای که جنسیت هم مشخص میشه بعدش ی سونو دیکه هست که وزن رو میگه و کی وقتشه و این حرفا کلا اگر همه چی نرمال باشه در کل ۴ تا سونو میدی
اره تیتر بتا .بگو اومدم ازملیش بارداری تیتر بتا بدی قشنگ بتات رو هم مشخص میکنه هر ازمایشگاهی رنج تیتر بتاش ممکنه تفاوت داشته باشه ولی خودش یه تیکش زدا که زیر ۱۰ مثلا منفی بین ۱۰ تا ۵۰ مشکوک(نیاز دو روز بعد مجدد ازمایش بدی) بالای ۵۰ مثبت .
من الان شک دارم ک حامله باشمحالا به ماه دوماه سه ماه نمیدونممیخوام بدونم تو ازمایش بتا دقیق مشخص میش ...
اره دیگه از رو عدد بتا میفهمن بعدشم نیاز بود میفرستن بتا من چون روز موجدم بتا ۳۵۰۰ بود فرستادن سونو واژینال که خداروشکر همه چی مرتب بود .اصن تیتر بتات در بیادکامل میفهمه