2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

57 بازدید | 6 پست

همیشه سعی میکردم به ندای قلبم گوش بدم من آدم سخت پسندی ام و الانم به سختی یکی تو دلم جا شد و باهاش نامزد کردم امااااا هر روز پشیمون تر از دیروز میشم احساس میکنم زندگی باختم 💔😔 دلخوشی دیگه ندارم اخه اوایل به من یه سری چیزا نگفته بود و الان فهمیدم یه گذشته خیلییی بدی دار از اینکه سیگار میکشه و با زن متاهل بوده نگم براتون از طرفی ام بی پول من دارم جورش جلو خانوادم میکشم هیچ راه برگشتی ندارم خانواده های ما رو نامزدی حساسن و اگه بله بگی هیچ راه برگشتی نیست 

یعنی چی ک هیچ راه برگشتی نیس فقط نامزدی کردین همین 

به نظرم باهاشون حرف بزن بحث ایندته سرسری نگیر

مهم نباشه برات سخت گیرن و فلان پای خواستت وایسا هر جوری شده نترس باش و بگو ک نمیتونم با همچین ادمی زندگی کنم 

بگو نامزدی مرحله آشناییه

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی ک هیچ راه برگشتی نیس فقط نامزدی کردین همین به نظرم باهاشون حرف بزن بحث ایندته سرسری نگیرمهم ...

اونا این چیزا حالیشون نیس میگن سنت رفته بالا موقعیت آخر از طرفی ام انتخاب خودم بوده و بابام میگه الان آبروم تو خطر چند بار قبل آزمایش خون بهم گفت اما من چون دوسش داشتم گفتم آره 

اونا این چیزا حالیشون نیس میگن سنت رفته بالا موقعیت آخر از طرفی ام انتخاب خودم بوده و بابام میگه الا ...

آبروی چی اخه ی نامزدی بوده فقط همین همه آدما اشتباه میکنن تا دیر نشده برگرد

مگ چند سالته شما؟ 

خب باشه اصلا جه ربطی به موقعیت داره اخه 

ادم تو هر سنی میتونه ازدواح کنه 

اینا همش حرف بخدا

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫