2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگ

74 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها چند روز بود ال ای دی گوشیم خراب شده بود کلا صفحه رو بالا نمیاورد بردم موبایل فروشی اونم قرار بود ببره به گفته خودش نماینده درست کنه ازم رمز خواست من ندادم گفتم با اثرانگشت باز میکردم در حالیکه رمز حروف هم داشت گوشیم امروز رفتم موبایل فروش گوشیمو بگیرم گفت هرچقد خواست تعمیرکار بعد تعمیر گوشیتورمزشو باز کنه نذاشتم  منم شک کردم احساس کردم باز کردن ولی رمز گوشیم روش بود پاک نشده بود بنظرتون تعمیرکار باز کرده رمز گوشیمو؟؟

نه باز نمیشه مگه اینکه فلش شه،و اگه فلش هم شه کل حافظه گوشی همه چیز پاک میشه

آخه میگن نمایندگی های سامسونگ میتونن بدون اینکه اطلاعات حافظه حذف بشه فلش بزنن من واسه همین تو شکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میگن نمایندگی های سامسونگ میتونن بدون اینکه اطلاعات حافظه حذف بشه فلش بزنن من واسه همین تو شکم

اخه نمایندگی بیکاره بیاد همچین کاری کنه به نظر شما؟روزی هزارتا گوشی میره اونجا،و نمایندگی هم نمیتونه اینکارو کنه،مدل گوشی سامسونگ شما چیه؟

اخه نمایندگی بیکاره بیاد همچین کاری کنه به نظر شما؟روزی هزارتا گوشی میره اونجا،و نمایندگی هم نمیتونه ...

اخه واسه تست حسگر و لمسیش رمزش لازم بود میگم شاید خواستن تست کنن رمزمو باز کردن

a51

اگه اندروید گوشیتون بالا باشه تو قسمت تنظیمات وارد قسمت مراقب دستگاه بشین،اون پایین یه گزینه هست زده حالت نگهداری،اونو فعال کنین دیگه حافظه شما کلا قفل میشه،یعنی صفحه گوشی بدون رمز بالا میاد دوربین هم کار میکنه ولی حافظه کلا خالیه و اینو عمدا گذاشته سامسونگ برای کسایی که میخوان گوشیو بدن تعمیر،ولی شما میگی صفحه شکسته بود،بعد این اگه صفحه بالا اومد خواستین ببرین تعمیر اونو فعال کنین،چون اینطور بهترین هکر دنیام نمیتونه وارد قسمت فعال گوشی شما بشه