2777
2789
عنوان

شماهم با تلقین حستون عوض میشه

61 بازدید | 5 پست

من چند وقتیه خیلی به خودم نگرانی و دلشوره میدم

یهو پانیک بهم دست میده میگم وای الانه که نفسم بند بیاد الان یچیزیم میشه

درصورتی که میدونم خطری درکار نیستا ولی همچنان میترسم اونایی که پانیک میشن میدونن چی میگم :(

میخوام این تلقین های منفی از ذهنم پاک کنم به جاش تقلید مثبت و امیدواری درونم جا بدم

ولی دوسه روز حالم خوبه استرسم میره باز دوباره میاد

راهکاری دارید

روانشناس اینجا هست

راهکار اینه همینجور که افکار منفی مرتب میان افکار مثبت و تلقین مثبت هم مرتب انجام بده منم همین کار ر ...

میخواما خیلی میخوام انجامش هم میدم ولی موقتی هس باز حس های بد و منفی برمیگرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواما خیلی میخوام انجامش هم میدم ولی موقتی هس باز حس های بد و منفی برمیگرده

کاملااااا طبیعیه تقابل شر و خیر ،پس شما هم مرتب با افکار مثبت و مخصوصا حرف زدن با خدا و دعا کردن حالتو خوب نگه دار ،اگز هزاربارم افکار منفی میاد هزار بار مثبت فکر کن واقعاااا بعد ی مدت جواب میده و افکار منفی ضعیف میشن،من افسردگی شدید و سی و چند ساله روبا این روش درمان کردم 

کاملااااا طبیعیه تقابل شر و خیر ،پس شما هم مرتب با افکار مثبت و مخصوصا حرف زدن با خدا و دعا کردن حال ...

خداروشکر 🤍

پس تا این حد تلقین کردن اثر میذاره

از بچگی تمام افکار بد میاد سراغم خوشحالیم ازم میگیره قلبم گرفته. دیگه

خداروشکر 🤍پس تا این حد تلقین کردن اثر میذارهاز بچگی تمام افکار بد میاد سراغم خوشحالیم ازم میگیره قل ...

به شدددت ، بزرگترین مسوولیت ما مقابله با همین افکاره که وسوسه شیطانه تا ما رو از لذت و شادی زندگی و رشد و تعالی دور کنه