2777
2789
عنوان

مشهد چقدر

139 بازدید | 11 پست

امروز اومدیم مشهد شهر قشنگ پر امکاناتی بود خیلی خوشم اومد از مشهد

ولی سیگاری خیلی داره تو هر خیابون پارک مترو کوچه اکثر مردمش مخصوصا بچه ها ۱۰ ساله دستشون سیگار می‌بینی 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سیگاری که خیلی داره ولی فک کنم الان تقریبا همه جا همین جوری شده باشه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

شهر خیلی خوبیه 

خودم مشهدی ام . سیگاری زیاده چون کلانشهره و مشکلاتش هم زیاده . و اینکه فرهنگ سازی نمیشه تو کشور ما 

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

در اصل اینا از شهرای دیگه اومدن مشهد مخصوصا تو پارک ملت ول می چرخن

دقیقاااااا

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊.اقایون بیکار خاله زنک که باردار هستید و برای راهنمایی زایمانتون عضو سایت زنونه شدین،انقد به کاربرا درخواست ندین.شما انقدر داغونید که توی دنیای واقعی کسی بهتون محل نمیده،توی مجازی جولان میدین همه جا😏

ولی خیلی شهر خوبیه خودمون از گیلان اومدیم ولی داخل شهرش خیلی فضای سبز معماری بروز شکیلی داره مشهد

آره واقعا پیشرفت کرده نسبت به بقیه شهرا ماهم سال ۹۵ بود رفته بودیم خیلی خوشم اومده بود 

بخاطر اینهمه زائره دیگه بلخره باید امکانات مهیا باشه مردم بیان راضی باشن .خوشبحال مشهدیا