2777
2789
عنوان

پدرشوهر بی پول

216 بازدید | 11 پست

من شوهرم مریضه وبیکار وبی پول

پدرشوهرم اومد گفت الان اگه جوونی پشتوانه نداشته باشه هیچی نیس ولی چه کنیم ما نداریم دست وبالمون خالیه بچه های دیگه هم داریم (وضع بچه هاشون خوبه ) 

ریالی واسم هزینه نکردن اینم بگم که واسه بچه های دیگه اش کمک کردن

شما بودین چی میگفتین

شوهرت چش شده؟ خودت کار نمیکنی؟ 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میشه گفت؟

وقتی خودش علنی این حرفا رو میزنه دیگه چه توقعی میشه داشت؟

خودتون باید دست بذارید رو زانوتون بلند شید و مستقل بشید

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

از  بقیه خانواده اش توقع نداشته باش  با بی‌پولی خودت بساز زیر بار منت اونا نرو 

پدرشم که نداره پس هیچی چاره ای غیر از حمایت گرفت از پدر خودت نداری اونم نه خودت سا علی بگو و برو جایی مشغول شو

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نه خودم نوزاد دارم

وقتی خودت از زندگیت راضی نیستی و پشتوانه مالی ام نداری جرا بجه دار شدی؟؟بیشتر تاپیکات درباره ی خونه ی.وقتی حتی ی خونه ای باب دلته واست اجاره نمیکنه حالا خرید بماند همون اجاره اونوقت ب جه امیدی ازش بجه دار شدی؟؟

خانواده خودم اجبار کردن از بابام متنفرم

اگه بجه نداشتی شاید ی جای میتونستی دس بکشی بری و آینده ی دیگه ای واسه خودت بسازی ولی الان سخت تره.من ی سالو خورده ای تو ی خونه ای ک شاید ۳۰متر میشد زندگی کردم بعد پدرشوهرم ی اتاق و سرویس حمام اینا کنارش واسمون درست کرد نسبت ب بقیه دورو وریام ک همه خونه ی شیک و مبلو سرویس خواب لاکجریو فلان داشتن شرایط من پایین تر بود.ولی خدا شاهده حتی ی بارم واسه این موضوع اذیت نشدم میدونی جرا ؟واسه اینکه عاشق شوهرم بودم و هستم.عشق باعث میشه سختیارو راحت تر بگذرونی.همینکه کنارش بودم واسم کافی بود.البته اونم تلاش کرد و ازون شرایط عبور کردیم ولی شاید مشکل توام همینه شوهرتو دوس داری؟؟واسه زندگیت تلاش میکنه؟

اگه بجه نداشتی شاید ی جای میتونستی دس بکشی بری و آینده ی دیگه ای واسه خودت بسازی ولی الان سخت تره.من ...

تو ی تاپیک ب ی کاربر گفتی انشالله برگردی تو همون خونه ۱۵متری بهترین خاطراتتو دوباره بسازی.واسه منم شیرین ترین خاطراتم همون دوران بود ک تازه زندگیمونو شروع کرده بودیم کنار خانواده هامون بودیم درسته خونمون کوجیک بود حتی مبلم نداشتم ولی اون روزای اول ازدواجمون بود و شیرین ترین روزا.خیلی خودتو اذیت میکنی ذهنت همش درگیر همین موضوعه ی مدت بگذر ازین فکرا هروقت میاد تو ذهنت حواستو پرت کن ب جیزای مثبتو خوب زندگیت فکر کن حالتو بد نکن مگه ما آدما جقد میخایم عمر کنیم ک خودمونو عذاب بدیم

اگه بجه نداشتی شاید ی جای میتونستی دس بکشی بری و آینده ی دیگه ای واسه خودت بسازی ولی الان سخت تره.من ...

شوهرمو ادم عاقلی نمیدونم کلا بیکاره شهرستان کار نیس که بیگاریه ،شوهرم مرد بداخلاقی نیس وادم حسابیم نیس کلا معمولیه و پارو دمش نزاری عادیه بیپوله وبیخانواده اس

شوهرمو ادم عاقلی نمیدونم کلا بیکاره شهرستان کار نیس که بیگاریه ،شوهرم مرد بداخلاقی نیس وادم حسابیم ن ...

همین ک بداخلاق نیست دست بزن نداره بهت خیانت نمیکنه و خیلی از مشکلات دیگه ای ک خیلی از زنا دارن باهاش دستو پنجه نرم میکننو نداری واقعا جای شکر داره.همینکه رهنو اجاره نمیدی با صابخونه و بنگاهو هرسال غصه ی جابه جای نداریو هر ماه غصه ی جور کردن اجاره نداری.یعنی دغدغه ای ک خیلی از مردم باهاش درگیرنو نداری اینا جای شکر داره.زیاد خودتو درگیر فکرو غصه خوردن نکن.خدا واسه خیلیا معجزه کرده توام بسپر بخدا.

همین ک بداخلاق نیست دست بزن نداره بهت خیانت نمیکنه و خیلی از مشکلات دیگه ای ک خیلی از زنا دارن باهاش ...

اخه خوشگل نیس سالمم نیسجوری نیس که کسی بیاد سمتش پولم نداره که خیانت کنه در کل قیافشم زشته مریضم هس