2777
2789

بچه ها متنفرم از اینکه اتاقم بهم ریخته باشه بعد بخاطر کنکور مجبورم کتابارو بزارم رو میز ۷ماه اصرار والتماس میکردم خانوادمو برام میز تحریر بگیرن (فارغ‌التحصیلم)

بعد قرار شد سفارش بدم حالا مادرم گفت الا بلا ۹۰سانتی بگیر و کلی قهر کرد اینا 

بعد الان ۹۰سانتی گرفتم پاهامم بزور جا میشن😭😭😭😭😭😭تازه بعد ۲۰روز آماده شد این ای خداااااااااا 

رو زمین که راحت تره ولی اگه سختته میتونی بری کتابخونه . زیاد سخت نگیر مهم کیفیت مطالعست نکته ای بخون ...

اره زمین راحت تره ولی کتاب زیاد دارم هر دقیقه بخوام یکی بکشم کلی بهم میریزه

حالا درست میزه کوچیکه ولی خوبیش اینه کتابام جا گرفت اتاقم برق میزنه هروقت میام اتاق ذوق میکنم میبینم اینقدر تمیزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو زمین که راحت تره ولی اگه سختته میتونی بری کتابخونه . زیاد سخت نگیر مهم کیفیت مطالعست نکته ای بخون ...

شما چه جوری رو زمین میخونین؟من تا میشینم رو زمین زانودرد و کمردرد میگیرم از بس که رو میز خوندم اصلا نمیتونم بشینم نمیدونم چیکار کنم

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

شما چه جوری رو زمین میخونین؟من تا میشینم رو زمین زانودرد و کمردرد میگیرم از بس که رو میز خوندم اصلا ...

من یه بالش میزارم به بالش و دیوار تکیه میدم و اینجوری بهتر میتونم درس بخونم . میزم دارم ولی زیاد استفاده  نمیکنم . هر چی به عادته

یاد حرف مامانم افتادم می‌گفت درسخون هرجا بزاری حتی تو حموم هم میخونه تو‌الکی میگی میز میخوام نمی‌خون ...

😂😂😂ن اخه مااشپرخونمون یه تراس داره ک اونورش پراز درخته خ حسو حال خوبی داره کیف میکنم اونجاک میخونم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚