2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 21 پست
من عشقم با دختر داییش بود از بچگی و وقتی با منم بود با اونم بود و من دیر فهمیدم یعنی خودش گفت اعتراف ...

عزیز من میگم خودم با 26سال سن هنوز سینگلم 😂😂

دوسدختر نداشتم ، از من تجربه میخوای ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه راهنمایی

وقتی که دختر داییش پسش زد و برگشت حتی پیش دعانویس هم رفت من بخاطر علاقم قبولش کردم ولی خدایی نبخشیدمش 

خب گذشت ی سو تفاهم پیش اومد کات کردیم مشکل از اون بود منم بحث دختر داییشو اوردم وسط گفت من کاری با اون ندارم اون خودش بهم پیام میداد بیا این شمارش برو ازش بپرس بگو منو دوست داره ..منم زنگ زدم داییش جواب داد خلاصه دعوا شد 

گفتم هر طور شده باید باهاش حرف بزنم ب نامزدم گفتم اون عصبی شد گفت چرا زنگ زدی داییم حساسه الان خطشو ازش میگیره گفتم اخیییی رفت گفت من ک کاری باهاش ندارم 

هستی بقیشو بگم؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

عزیز من میگم خودم با 26سال سن هنوز سینگلم 😂😂دوسدختر نداشتم ، از من تجربه میخوای ؟

اره ازت مشورت میخوام لطفا نظرتو طبق چیزایی که میگم بگو 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

عزیز من میگم خودم با 26سال سن هنوز سینگلم 😂😂دوسدختر نداشتم ، از من تجربه میخوای ؟

بعد به دختره پیام دادم 

گفت نامزدت دختر بازه و مامان باباش بیسوادن و باباش بیکاره و با دخترا میره ویلا .

وای اینارو ک گفت به نامزدم گفتم اونم عصبی شد 

در اومد گف دروغ میگ دختر عمم عاشق من بود من محلش نمیدادم 

خلاصه فهمیدم دختره یچیزیش هست 

ب دختر داییش گفت ابروتو میبرم 

بعد دو روز دختره همش پا پیچم میشد و میگفت امارتو در میارم 

نامزدم هم میزد زیرش ک منو ول کرده 

نامزدم گفت نزار ابروم پیش خانواده ببره بگو ما تموم کردیم 

الان یعنی عاشق دختر دایش هست یا واقعا بخاطر ابروش گفت من بگم تموم کردیم؟؟؟

بعد به دختره پیام دادم گفت نامزدت دختر بازه و مامان باباش بیسوادن و باباش بیکاره و با دخترا میره ویل ...

نمی‌دونم والا من نمیتونم نظر بدم ببخشید من حالم خوش نیست ، 

نمی‌دونم والا من نمیتونم نظر بدم ببخشید من حالم خوش نیست ،

اوک

حالا چیشده