2777
2789
عنوان

یه سوال

120 بازدید | 21 پست

سلام، به نظرتون یه پسر اگه تا حالا با دختری وارد رابطه نشده چطور پسری هست؟؟ بعضی ها میگن بی عرضه ولی بعضی ها میگن پسر سالم و... ممنون میشم نظرتون بگین، بی احترامی نکنید لطفاً من هدف خاصی از زدن این تاپیک ندارم ، تشکر ، ( برام سواله فقط چون خود من نشده وارد رابطه بشم تا حالا خخخ)

عشقه

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به راهنمایی احتیاج دارم میتونی کمک کنی؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

چی شده که وارد رابطه نشده ؟ 

انتخاب خودش بوده یا نشده که وارد رابطه بشه ؟ 

سنش ؟ شرایطش؟

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

26

😂😂مردا دوره قاجار هم تا این سن سینگل نبودن

26

من میگم بی عرضه هم به دختر هم به پسر که تا این سن وارد هیچگونه رابطه ای نشده باشند.

چون بنظرم اینا عرضه ارتباط گرفتن رو ندارن 

پسر سالم هم فرق داره پسر سالم یعنی رابطه جنسی نمی‌خواد توهین نمیکنه با زن های زیادی نبوده

مامان یک سگ

😂😂مردا دوره قاجار هم تا این سن سینگل نبودن

خب من بودم شاید هیچکس باورش نشه ، و نمیشه هدفم از این تاپیک پیدا کردن رل و... نیست ، فقط خواستم دیدگاه ها رو بدونم ، همین و بس ، خود منم سرد شدم کلا از این چیزا 

خب من بودم شاید هیچکس باورش نشه ، و نمیشه هدفم از این تاپیک پیدا کردن رل و... نیست ، فقط خواستم دیدگ ...

من عشقم با دختر داییش بود از بچگی و وقتی با منم بود با اونم بود و من دیر فهمیدم یعنی خودش گفت اعتراف کرد ی شب قبل عقد بعد دختر داییش پسش زد برگشت من قبول کردم خب 

هستی بقیشو بگم؟