2777
2789
عنوان

چوپان دروغگووووو...

350 بازدید | 28 پست

دوستان گل بياين بخنديمو شاد باشيم

هركي تا حالا هر دروغي گفته كه تابلو شده يا اصلاً تابلو هم نشده ولي جالب و خنده داره بگه تا همه بخنديمو خوش باشيم👏🏻👏🏻👏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ نمیگم معمولا 

نه اینکه بخوام بگم خیلی آدم خوبی هستمو فلان 

نه 

دروغ از ترس میاد 

من از کسی ترسی ندارم 

به خدا هم نمیشه دروغ گفت 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...

خودمم شروع ميكنم

چندوقت پيشا رفته بوديم مهموني خونه مادرشوهرم 

حين كمك كردن بهشون واسه سفره انداختن حرف از ناهار شد منم يه حسي گرفتمو گفتم واااااي بايد فسنجون امروزمو ميديدن عاااالي شده بود كه خودمم باورم نميشد

بعد اومديم سر سفره وااي كلي ادم نشسته بودن يهو شوهرم گفت مامان بايد بياين خونمون كوكوسيب زميني ها عروستونو بخورين كه چيپسي ميشه و حرف نداره!!!!😖😖😖😐😐😐😂😂😂

من ديگه اون لحظه فكر كنم اب شده بودم شايد كبوووود و سرخ مثه لبوووو😁😂

دیروز مادر شوهرم زنگ زد حوصلشو نداشتم جواب ندادم عصرش رفتم خونشون گفتم خواب بودم زنگ زدی بعد از دو سه ساعت حرف خوابیدن دخترم پیش اومد گفتم وااای از 6 صبح بیداره تا الان نذاشته بخوابم اصلا مادرشوهرمم سریع گفت تو که گفتی ظهر خواب بودی😐

یه بار با خواهرام رفتیم خونه یکی از فامیلا.خودش خونه نبود.ما هم داشتیم برمیگشتیم. که زنگ زد گف من دارم میام خونه.کجایین.منم گفتم ما دیگه نزدیکای خونه خودمونیم.ایشالله دفعه بعد مزاحم میشیم باز..گف من دارم میبینمتون که!!!!نگو پشت سرما بوده  

دیروز مادر شوهرم زنگ زد حوصلشو نداشتم جواب ندادم عصرش رفتم خونشون گفتم خواب بودم زنگ زدی بعد از دو س ...

😂😂😂😂😂😂

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕