2777
2789
عنوان

حسرت چیو میخورید

98 بازدید | 8 پست

من خودم اینکه مدرسم نمونه دولتی نبود 

امتحانشو دادم بنا به دلایلی نشد قبول شم رفتم یه عادی که اصلا جو درس خوندن نداشت مدیرش افتضاح معلما یکی از یکی گندتر 

باعث شد من از درس زده بشم و پشت کنکوری بشم

هنوز که هنوزه با اینکه ۵ سال میگذره ازش بازم یه حسرت بزرگه واسم

لطفا نگید ربطی به مدرسه نداره واقعا خیلی اثر داره

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یک بار برای همیشه درک کنید که در حال حاضر در جای مناسب خود هستید...درست همین لحظه شما همان جایی هستید که به آن تعلق دارید. شما همان جایی هستید که باید باشید و مطلقاً هیچ چیز اشتباهی وجود ندارد...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

عمر رفته

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

هیچی

اگه چیزی رو میخواستم بابتش تلاش کردم

چیزایم که نرسیدم بهش بنا به دلایلی بود که باعث میشه حسرت نخورم

کلا حسرت گذشته خوردن فایده نداره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
یه چیزایی فراموش نمیشه واقعا,

مجبوری به فراموشی وگرنه نمیزاره اینده تو درست بچینی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨