2777
2789
عنوان

دختر پسرباز

595 بازدید | 30 پست

خانم‌ها، یکی از دوستای من، برخلاف میل باطنی من دوست پسرهای متعددی‌ داره و همچنان اکسش‌ رو دوست داره منتها به تعویض دوست پسر ادامه میده.

بهش میگم کارت خیانته‌ ولی قبول نمیکنه و خودش رو کسی میدونه که همه بهش آسیب زدن. علاوه بر این با دوست‌ پسرهای بقیه دوستامونم‌ چت میکنه و جوری شد که یکی از دوستام باهاش بخاطر ارتباطی که این خانم با دوست پسرش داشت دعواشون شد. و این دوستم به بهانه کمک خیلی دنبال پسره بود و باهاش خیلی صمیمانه‌ رفتار میکرد و حتی با پسره درد و دل میکرد‌. و یه گروه هم داره اکثر اعضای گروهش‌ پسرن‌. اخیرا دوست‌های معمولی پسرش‌ اذیتش‌ کرده بودن ولی زیربار تموم کردن کاراش‌ نمیره. چجوری راهنمایی ‌کنم؟ بابت عنوان بی‌ادبانه عذرمیخوام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان واقعا دوستته یا داری شوخی میکنی؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

به نظرم اگه 1 بار 2 بار 3 بار تذکر دادی گوش نداده بهتره ارتباطتتو قطع کنی چون یه روزی مشکلی برای تو به وجود میاره 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡

کمکش نکن کسی که حد و حدودی برای خودش قائل نیست مناسب دوستی هم نباید باشه به نظرم و خواه ناخواه بهت ضربه میزنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دوستمه. چطور؟

ببخشیدا ولی نه شب بذارش سرکوچه🫡

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

به نظرم اگه 1 بار 2 بار 3 بار تذکر دادی گوش نداده بهتره ارتباطتتو قطع کنی چون یه روزی مشکلی برای تو ...

به من آسیب خاصی وارد نمیشه. ولی بخاطر به بهونه کمک با دوست پسر یکی از دوستامون‌ خیلی درارتباط بود و جوری شد که دختره هنوزم که هنوزه پیگیرشه‌ و باهاش سر ارتباطی که قبلا با دوست پسرش داشته دعوا میکنه

به من آسیب خاصی وارد نمیشه. ولی بخاطر به بهونه کمک با دوست پسر یکی از دوستامون‌ خیلی درارتباط بود و ...

واقعا نمیشه سر از این روابط پیچیده در آورد من جای تو بودم کلا قید کمک کردن رو هم میزدم چون تهش چوبش به دست خودت میره

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
نمیدونم از سادگیشه‌ یا چی.یکی از دوست پسرهاش‌ بهش خیانت کرد و اینم با احساسات پسرای‌ زیادی بازی کرد

بابااا این سادگی نیس این عین جن...یه