2777
2789
عنوان

امشب بغض کردم🥺

153 بازدید | 11 پست

امشب رفتم روپوش گرفتم برا چند روز دیگه قراره بریم پراتیک. خوشحال بودم وقتی نشستم تو ماشین آهنگ سوغاتی هایده پخش شد زدم زیر گریه و بغض کردم دلم عجیب برا داییم تنگ شده کاش میشد همین الان ببینمش دلم یه ذره شده چقدر میخواست منو ببینه تو مانتو سفید اما فقط میتونم عکس بفرستم 😔 تو این چند روز فقط کارم شده اشک هیچکس به اندازه اون تو خانواده درکم نمی‌کرد دلداری بهم نمی‌داد برام ذوق نکرد اخ من چطور حس تنهایی نکنم😭😭

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لعنتی فکر کردم خدایی نکرده فوت کرده مهاجرت کردهبجاش کلی خوشحال باش

نمیدونی چه حس بدیه همش منتظری همش خاطره سازی میکنی نمی‌دونم چرا اینطوری شدم

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

خوبه ک دایی مهربونی داری.❤️

من ک از دایی هام خیری ندیدم ن تنها من واسه هیچ کدوم از خواهر برادرام دایی نبودن دلم واسه مامانم کبابه ک اینقد داداش های بی رحمی داره.

تازه خودمم عروس داییم هستم اون موقع نمیدونستم اینقد سنگدل ان

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
خوبه ک دایی مهربونی داری.❤️من ک از دایی هام خیری ندیدم ن تنها من واسه هیچ کدوم از خواهر برادرام دایی ...

من خیلی چیزا خیلی حرفا خیلی امید ها خیلی شادی ها به اون مدیونم حسابش برام از همه جداست مثه یه رفیق بود یه دوست

نمیدونی چه حس بدیه همش منتظری همش خاطره سازی میکنی نمی‌دونم چرا اینطوری شدم

میدونم

همه عزیزام اونورن

ولی خوشحالم واسشون چون زندگیشون اونجا خیلی بهترهه

و منم سعی میکنم برم اونجا 🥲

من خیلی چیزا خیلی حرفا خیلی امید ها خیلی شادی ها به اون مدیونم حسابش برام از همه جداست مثه یه رفیق ب ...

خدا برات نگه داره.

یه دایی داشتم مهربون بود ۱۲سال پیش از پیشمون رفت.

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
میدونمهمه عزیزام اونورنولی خوشحالم واسشون چون زندگیشون اونجا خیلی بهترههو منم سعی میکنم برم اونجا 🥲

من دوست دارم برم ولی نمی‌دونم چطور دل بکنم از جایی که دنیا اومدم ،یه حس دوگانگی دارم. اصلا خوشحال نیستم رفته چون خودم تنها موندم خیلی دارم خودخواه میشم😶

خدا برات نگه داره.یه دایی داشتم مهربون بود ۱۲سال پیش از پیشمون رفت.

خدا رحمتش کنه❤️

من دوست دارم برم ولی نمی‌دونم چطور دل بکنم از جایی که دنیا اومدم ،یه حس دوگانگی دارم. اصلا خوشحال نی ...

من همیشه جایی ک هستمو دوس دارم

مثلا من اهوازیم مسلما خیلی دوسش داشتم و دارم

اما وقتی اومدم تهران حس بهتری داشتم 

چون تو تغییر میکنی برای پیشرفت

اگ دل بسته ی جا بمونی ک هیچوقت پیشرفت نمیکنی

الان من با همه بچه هایی ک ایران نیستن صحبت میکنم تا یکی دوسال اول میگفتن میخوایم برگردیم و سخته الان حتی دلشونم تنگ نمیشه میگن کلی زحمت کشیدیم و الان زندگی عالی دارن چرا باید برگردن

من همیشه جایی ک هستمو دوس دارممثلا من اهوازیم مسلما خیلی دوسش داشتم و دارماما وقتی اومدم تهران حس به ...

دانشگاه راه دور نرفتم چون طاقت دوری از خانوادمو نداشتم البته اوضاع روحیم جالب نبود اصلا. مسافرت که میرم شمال فقط سه روز میتونم تحمل کنم . نمی‌دونم چه دردیه گرفتم فقط اتاق خودم.

اونور خیلی بهتره کلا یه دنیای دیگس،خودش می‌گفت گذر زمان رو حس نمیکنه، داییم کلا زیاد اجتماعی نبود ولی دل کند و رفت چون به قول خودش میخواست بالاتر بره تجربه کسب کنه زندگیش از یکنواختی بیرون بیاد