2777
2789
عنوان

از استرس نفسم بالا نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسانی خدا لعنتم کنه اومدم این رشته ایشالله وقتی دارم فردا میرم مدرسه تو راه تصادف بمیرم از این استر ...

آخی،،یادش بخیر،منم انسانی بودم

فلسفه ات چطوره😑

تاریخ ادبیات😬😬

اقتصاد هم مزخرفه،،بدون ک این مرحله هم مثل مراحل دیگ تحصیلت گذر میکنی

اینایی که بگم بهت واقعیته:

۱_همه آدما یه موضوعاتی براشون سخته پس فکر نکن که خنگی یا کند فهمی (نه فقط نیاز به تمرکز بیشتری داری)

۲_دلیل اینکه یاد نمیگیری فقط و فقط بهت قول میدم استرسه😊وقتی استرس داری با اینکه مغزت گنجایش فهمیدن داره اما قفل میکنه بدجورم قفل میکنه من خودم دیدم که آدمای باهوش بخاطر استرس و درس از ترس هرچی میخوندن نمی فهمیدن

۳_خودت آروم کن من این موقع ها قران گوش میدم یا الان با توجه به اینکه دهه فاطمیه هست از خود خانم کمک بخواه انشالله بهترین رقم میخوره🌻💛

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
اینایی که بگم بهت واقعیته:۱_همه آدما یه موضوعاتی براشون سخته پس فکر نکن که خنگی یا کند فهمی (نه فقط ...

الان دارم زیر پتو گریه میکنم میتونم درخواست بدم باهاتون صحبت کنم دارم میمیرم به خدا حالم بده 

انسانی اتفاقا رشته برخلاف تصور عموم رشته آدمای باهوش و فهمیده اس و بدون که حقیقتا رشته سختیه(وقتی نگاهت این باشه دیگه خودت اذیت نمیشی)

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
الان دارم زیر پتو گریه میکنم میتونم درخواست بدم باهاتون صحبت کنم دارم میمیرم به خدا حالم بده

باشه عزیزم‌درخواست بده

این تنگی نفست همیشه هست یا بعضی اوقاته؟؟

نه الان از استرس شدید دارم گریه میکنم دیروز هم از استرس قلبم درد میکرد خدایا کاشکی بمیرم هر روز کمبود نفس میارم نمیتونم از استرس نفس بکشم 

خدا لعنت کنه منو معلممون رو از روی کتاب درس نمیده یه کتاب تست داریم از روی اون درس میده هیچی نمی‌فه ...

😐😐خدا نکنه این چه دعاهایییه

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نه الان از استرس شدید دارم گریه میکنم دیروز هم از استرس قلبم درد میکرد خدایا کاشکی بمیرم هر روز کمبو ...

والا منم مدام تنگی نفس دارم خیلی شدیده همه دکترا میگن ماله استرسه😑

😐😐خدا نکنه این چه دعاهایییه

به خدا دارم میمیرم از این حال و روز تنها امیدم همین شده هرروز که میرم مدرسه تو راه بمیرم خیلی حالم بده چرا کسی منو درکم نمیکنه نه خانواده ام نه شما بابا حالم بدههه

2790
2778
2791
2779
2792