2777
2789
عنوان

اونا که شوهرداری بلدن بیان خواشا

261 بازدید | 20 پست

یکی بگه از دست این شوهر بداخلاق ومغرور چکار کنم.شغلش آزاده ساعت کاری مشخص نداره یبار برای ناهار میادخونه یبار نمیاد یه شب زود میاد یه شب دیر میاد مشکل اینجاست که اگه زنگ بزنم بپرسم کجایی میشه فاجعه!! آقا ناراحت میشن که چرا پرسیدی.چندروز پیش میخواستم بدونم اگه تو محله خودمونه بگم پسرمون رو از مدرسه بیاره گفت نیستم رفتم مغازه بعد شب اومد خونه گفت تصادف کردم چیزیش هم نشده بود ولی چون مقصر بود شکایت ثبت شده بود بعد پرسیدم کجا گفت تو محل بعد یادش افتاد به من گفته اینجا نیستم حرفشو عوض کرد وناراحت شد که چرا من حوصله ندارم همش میپرسی کجا بودی و گفت تو اشتباه شنیدی!!ازون موقع باهاش قهرم تنها ابراز محبتش س ک س بود که اونم دیگه نمیخوام اصلا حوصله اش رو ندارم

جالبه وقتی من بهش زنگ بزنم زیر یک دقیقه قطع میکنه ولی یه خانم مثلا ویزیتور زنگ بزنه باید به همه سوالاتش جواب بده .نمی دونم درسته یا نه ولی دیگه نه زنگش میزنم نه پیام میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش محبت کن بگو دلم تنگ شده واست اینجوری حرف بکش

وااا میگه همش بم میگه نپرسو جواب اسی رو نمیده بعد اسی محبت کنههه

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

با اینکه شوهر ندارم ولی کلی آدم شوهر دار با سیاست دوره بعضیا ازینکه کسی ازشون سوال کنه واقعا بدشون میاد مدلشو نه بعد یه اشتباهی که خودشون میکنن دنبال بهانه آن بندازن گردن یکی اعصابشون تخلیه شه 

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که ازش نپرسی واقعا آدم با ندونستن یه لطف بزرگ در حق خودش میکنه 

یه بنده خدایی میگفت شوهر من بداخلااااق بود دیدم حریفش نمیشم خودمو آدمی جلوه دادم که شوهرم خودش بیاد تعریف کنه چیشده کلا خودشو از مشکلات شوهرش جدا کرده بود 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
با اینکه شوهر ندارم ولی کلی آدم شوهر دار با سیاست دوره بعضیا ازینکه کسی ازشون سوال کنه واقعا بدشون م ...

اخه ادم فکرش هزار جا میره مثلا دیر میاد یا نمیاد یا گوشی جواب نمیده من همش بخاطر سابقه خیانتش و رفیق بازیش حس میکنم تا سرکوچه بره یا گوشیش جواب نده در حال خیانته اونم همش میگه تو بهم تهمت میزنی

اخه نمیشه چجوری باید سخت نگیریم میشه بگین من خیلی نیاز به کمک دارم

خب اونم یه انسان هست با علائق و سلائق خودش وقتی میدونی اهل خلاف و خیانت نیستدچکارش داری هی بپرسی کجا هستی . مردا همین که میرن بیرون کار میکنن جهت تامین رفاه خانواده به نظر خودشون بزرگترین محبت رو کردن و انتظار تشکر و قدردانی دارن . 

این کاربری دست دونفر هست  

اخه ادم فکرش هزار جا میره مثلا دیر میاد یا نمیاد یا گوشی جواب نمیده من همش بخاطر سابقه خیانتش و رفیق ...

خب خواهر من اصلا گیلیم فهمیدی خیانت میکنه چیکار میکنی؟ اصلا این حس که فکر کنی طرف سرو گوشش میجنبه اول آرامش خودت بعد آرامش زندگیت از بین میبره اصلا کاریشون نداشته باشین تهش گندش بالا میاد ولی اینجوری طرف میگه من هیچ گوهی که نخوردم این تهمت میزنه پس برم بخورم که حداقل نسوزم

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡