2777
2789
عنوان

خانماي جاري دار بياين

287 بازدید | 36 پست

اقا من تازه برادرشوهرم عقد كرده بعد وقتي ميريم اونجا اون وخانمشم هستن ناهار ك ميخوره چندتا بشقاب جابجا ميكنه وميره تواتاق با برادرشوهرم 

منظرفاروميشورم پدرشوهرم اب ميكشه بنظرتون بي ادب نيست همينطور ميخوره وميره ؟؟

چكاركنم اونم بشوره 

مادرشوهر نداری،کاریش نداشته باش بنظرم تهش میگن دخالت میکنی خودت میتونی کاریو انجام بده نمیتونیم انجام نده به کسی نگو کمک کن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌خوای کاری کنی اونم بشوره؟

شما چه‌کاره ای!!

شما کاری که خودت فکر می‌کنی درسته بکن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

شما که نمیتونی اونو تربیت کنی وگرنه نمیداشت پدرشوهرت بیاد ظرف بشوره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مادرشوهر نداری،کاریش نداشته باش بنظرم تهش میگن دخالت میکنی خودت میتونی کاریو انجام بده نمیتونیم انجا ...

تازه من بچه كوجيك دارم و كمك ميكنم امااون انگارنه انگلر