من مامان یه پسر ۵ ساله ام رفتار هاش مودی هستش یه دوره لجباز یه دوره پرخاشگر و یه دوره بد دهن الان این هر سه باهم رخ داده🫠
چشم ام رو که صبح باز میکنم باهم کلنجار میریم تا شب خیلی بهم مشت میزنه هر موقعی که اینکار رو میکنه دستاش رو میگیرم و جدی به چشماش خیره میشم و میگم ما حق نداریم آسیب بزنیم به همدیگه ولی هیچ نتیجه ای نداشته بر میگرده میگه دوست دارم بزنم وقتی اینو میگه من عصبی میشم و به شدت دعواش میکنم و اونم شروع میکنه به پرت کردن وسایل دیگه کلافه شدم اگه شما مشابه این موارد رو دارید ممنون میشم تجربه و نظریات تون رو بگید
داستان دست گرفتنو گفتی یاد اینا افتادم که میگه عروس ننم میشه میگه اره بعد پسره میگه تا همینجاشو بلد بودم
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.