2777
2789
نه من کسیو ندیدم تاحالا خواهش میکنم در حد توانم راهنماییت میکنممن خودم گاهی بخاطر استرس و اعصاب عضلا ...

🤦‍♀️همین از نی نی سایت بعضیا نوشته بودن پرش عضلات دارن دیدم اسم این بیماری رو 

علائم اولیه  معمولا شامل ضعف یا گرفتگی عضلات می‌باشد، به‌تدریج تمام عضلات تحت‌تاثیر قرار گرفته و شخص مبتلا توانایی‌اش را در صحبت کردن، غذا خوردن ، حرکت کردن و حتی نفس کشیدن از دست می‌دهد. اغلب افراد مبتلا به این  حدودا بین 3 تا 5 سال پس از بروز علائم، براثر نارسایی تنفسی جانشان را از دست می‌دهند.

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب دیگه نگران نباش این چیزی تو میگی عصبیه 😂

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

امیدارم 😂🥲

عزیزم نگران نباش مگنه میگی رفتی دکتر 

این که شما میگی اصلا ربطی به این بیماری نداره ، شما چند سالتون هست؟؟

من ۲۲ سالمه شما اطلاع دارید چه سنی امکان درگیر شدن با این بیماری هست؟ 

اطرافیانتون تو چند سالگی گرفتار شدن ببخشید میپرسم 

رفتم نوار مغز گرفتن ازم گفتن استرست بالاست ممنون که جواب میدی عزیزم شما کسی رو دیدید مبتلا بشه خدایی ...

عزیزم بایدبرین متخصص مغزاعصاب،تنهاراه تشخیص قطعی نوارعصب و عضله هست،پدرمن مبتلابودن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم بایدبرین متخصص مغزاعصاب،تنهاراه تشخیص قطعی نوارعصب و عضله هست،پدرمن مبتلابودن

آها ممنون عزیزم 

ببخشید مشخص نشد دلیل ابتلاشون چی بوده؟ مثلا ارثی باشه 

آها ممنون عزیزم ببخشید مشخص نشد دلیل ابتلاشون چی بوده؟ مثلا ارثی باشه

فکر نمیکنم ارثی باشه عزیزم،دلیل ابتلاهم مشخص نبود

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر