متااهل مدیر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 عنوان هدیه با جیب خالی | مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 83 پست سلام دوستان اول از همتون ممنونم که پاسخ میدید و بهمون کمک میکنیددوم یه مشکلی دارم و اونم اینه که 3 اذر سالگرد عروسیمونه و من فقد 12 هزار تومن پول دارم خخخخخ حالا موندم بااین مبلغ زیاد چی بخرم کسی پیشنهادی داره ؟غذا و کیک خونگی رو دارم بارکنکم چنتایی دارم فقد کادو ندارم خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘 1396/08/30 | 13:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشید8 عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 14362 میتونی یک مجسمه کوچلو عشقولانه بخرری یا اگه زودتر میتونستی یک شال گردن براش میبافتی خدایا شکر
mahigoli عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 4156 ی شورت قرنز بگیر ک جلدش پاپیون داره بپوش ....انقد کیف کنه ک کل دنیا روبدی کمه😂😂😂😂البتع بعدش یکم مشغله داره این 👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 دو شاخه گل رو بگو تزیین حسابی کنه واست همون دوازده تومن میشه😅 اره اما من اگر بتونم از خونه اونروز برم بیرون خ به نیست خیلی کدبانو تشریف دارم از صبح نهایت بتونم مرغ و فسنجون و ژله رو بپزم گلم که زودتر بخرم خراب نیشه اما ایده خوبیه مردهام به اندازه زنها گلو دوس دارن؟ خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
mahigoli عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 4156 یه ایده بذهنم اومده ببینید خوبه؟ چنتا عکس چاپ کنم و به یه ریسه وصل کنم و بزنم تو اتاق؟ یه کم اسمار ... اینا واس ما دخترا جذابه 👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
mahigoli عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 4156 مردا کادوی ک کاربرد داشه باشه دوس دارن . 👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 ی شورت قرنز بگیر ک جلدش پاپیون داره بپوش ....انقد کیف کنه ک کل دنیا روبدی کمه😂😂😂😂البتع بعدش یکم ... شوی ما سرده خیلی بااین چیزا خوش نیست اونقد خودمو اویزونش کردم که دیشب التماسشم کردم سمتم نیومد خخخخ خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 میتونی یک مجسمه کوچلو عشقولانه بخرری یا اگه زودتر میتونستی یک شال گردن براش میبافتی ایول شابگرددددن خیلی خوب بود میرم از بیرون میخرم میگم خودم بافتم خخخخ از 12 تومن بیشتر میشه پولش؟ خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
naghme_ava عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 6348 اره اما من اگر بتونم از خونه اونروز برم بیرون خ به نیست خیلی کدبانو تشریف دارم از صبح نهایت بتونم مر ... خخخخخب میتونی ازش پول بگیری واسه خودش خرید کنی😃
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 همسرمن از عطر خیلی خوشش میاد گاهی کم پول میشم عطر میخرم حالا ارزونش ولی شیشه اش قشنگ باشه شوهر من فقد ادکلن هالوین میزنه خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 خخخخخب میتونی ازش پول بگیری واسه خودش خرید کنی😃 زشت نیست بعد میفهمه تازه ممکنه نده چون دستش خالیع کلی الان باید پوله ارایاه و لوازم ارایشم بگیرم که اونروز خوشگل کنم خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
sofiya5 عضویت: 1390/02/19 تعداد پست: 19224 رفتی جواب مثبت بدی نه هنوز 😅 شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
sofiya5 عضویت: 1390/02/19 تعداد پست: 19224 امیدمونوناامیدنکنی خواهر😆 سعی میکنم 😓 شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 من کادونمیدم.فقط میگیرم😂 واسه مافسیلافرقی نداره😆شمااول راهی عشقولانه برگذارش کن😉 مگه چند ساله عروس خونشی خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘