2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله  بسلامتی 

تشریف آوردید التماس دعا داریم 

یک روز قبل حرکت آمار بگیرید

هوای مشهدحساب کتاب نداره. 

ولی خیلی سرده فعلا بارون نیست 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

انشالله بسلامتی تشریف آوردید التماس دعا داریم یک روز قبل حرکت آمار بگیریدهوای مشهدحساب کتاب نداره. ...

بچه کوچیک دارم

بنظرتون کالسکه بیارم؟

اگه بارونیه بیخیال کالسکه بشم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

عزیزم رفتی حرم به آقا بگو ،زهرا گفت یه دونه ای مرسی که برات کربلام رو امضا کردی 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
قدمتون رو‌چشم الان هواش خوبه تا آخر هفته باز بارونی میشه

چشمتون پرنور🤩🤩🤩

پس کاش چتر مامانم رو میگرفتم

خودم چتر ندارم😁

بچه کوچیک دارمبنظرتون کالسکه بیارم؟اگه بارونیه بیخیال کالسکه بشم

از کالسکه سر در نمیارم حقیقتش. 

شما کالسکه رو آماده کنید چون مشهد خیلی بارون نمیاد. 

آخر هفته آمار بگیرید دوباره . 

ولی لباس گرم خیلی بیارید اینجا خیلی سرده 

مگه اینکه از تبریز تشریف بیارید که سردتر از مشهد باشه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم رفتی حرم به آقا بگو ،زهرا گفت یه دونه ای مرسی که برات کربلام رو امضا کردی

خوشا به سعادتتون زهرا جان

چشم

ان شاءالله یادم بمونه حتما

از کالسکه سر در نمیارم حقیقتش. شما کالسکه رو آماده کنید چون مشهد خیلی بارون نمیاد. آخر هفته آمار بگی ...

نه

خدمت خواهر بزرگوارشون هستیم🥰 

2790
2778
2791
2779
2792