2821
2789

دختره

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ذوق 🥲🥺🤍

اسی میگن زنای باردار دعاشون گیراتره

برام دعا کن عشقم بیاد خواستگاریم باهاش ازدواج کنم خانوادم مخالفت نکنن ♥️

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
دختر

حس شیشمی ؟

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
دختره

حس شیشمی ؟

حس شیشمی ؟

در مورد جنسیت بچه گاها حسم قویه

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

در مورد جنسیت بچه گاها حسم قویه

درمورد مسئله عشقی چی؟

حس ابوالفضل نسبت بهم چیه ؟خصوصیاتشم میتونی بهم بگی 🥺

درمورد مسئله عشقی چی؟حس ابوالفضل نسبت بهم چیه ؟خصوصیاتشم میتونی بهم بگی 🥺

نه ندارم حس

اگه حس ششمی قوی پیدا کردی تو این زمینه منم تگ کن🥺😂

2823
2791
2779
2792