2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

114 بازدید | 17 پست

میخوام برگردم خونه... دانشگاه یه شهر دورم...

از اینجا متنفرم فقط میخوام برگردم.. میخوام برگردم خونه برم تو اتاقم درو قفل کنم فقط خودم باشم و خودم. از آدما متنفرم. از شلوغی و خوابگاه متنفرم. میخوام برگردم برم دانشگاه پیام نور همین رشته خودمو بخونم...غیر حضوری فقط امتحاناشو شرکت کنم... میدونم تا آخر عمرم نمیشه اینجوری ادامه داد و لازمه حیات، زندگی اجتماعی هست. اما تو همین زمان پیش رو میخوام قلبمو اهداء کنم که نه خودم اذیت شم نه خانواده ام... بچه ها خیلی سخته  انگار هر روز دارم میمیرم😭😭😭😭

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

تو یه اتاق هشت نفره ام... الان قدر خونه رو میدونم... زندگی چقدر سخته

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

لطفا یه نفر یه چیزی بگه فقط تماشاچی نباشید💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا  خودتو تقویت کن گلم آرام باش چته 

پس من که از تبریز ۴ سال رفتم زاهدان درس خوندم و شش ماه یکبار خانواده مو می‌دیدم چی بگم . صبور باش آرام باش دوستای خوبی پیدا کن برید دانشگاه رو بچرخید شهر رو بچرخید اینم یه تجربه ی خوبه برات گرچه آدمهای بد هم وجود دارند اونجا اما از هر اتفاق یه درس میگیری من یازده سال خوابگاهی بودم دانشگاه های دولتی 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

تو یه اتاق هشت نفره ام... الان قدر خونه رو میدونم... زندگی چقدر سخته

من بعد از زاهدان اومدم قزوین به خوابگاه داشتیم اتاق دادند به ما ۱۲ نفر بودیم داخلش اکثرا میرفتم سالن مطالعه.  باید تحمل کنی توکل به خدا کن 

الان هم خواهر خودم سه ساله از تبریز رفته اصفهان دانشگاه اونم راهش خیلی دور شده ولی دیگه چه میشه کرد . سریال ببین فیلم ببین با خانواده ت تماس تصویری بگیر هرروز 

وا خودتو تقویت کن گلم آرام باش چته پس من که از تبریز ۴ سال رفتم زاهدان درس خوندم و شش ماه یکبار خان ...

ممنون از شما من اولین باره تو عمرم انقدر دور شدم از خانواده ام... و اینکه ۱۵ ساعت تا خونه فاصله دارم. هر سه ماه یبار شاید بتونم برم خونه.. منو ول کردن تو شهر غربت رفتن.. منم آدمم مگه چقدر تحمل دارم... یک ماهه ندیدمشون... اصلا اونا هیچی.. حال خودم خوب نیست...😭😭😭😭 خوشبحال شما که از پسش بر اومدید

من بعد از زاهدان اومدم قزوین به خوابگاه داشتیم اتاق دادند به ما ۱۲ نفر بودیم داخلش اکثرا میرفتم سالن ...

درسامم سخته رشته ام حقوقه 

استادمون هفته آینده یکشنبه امتحان میگیره 

۲۰۰ صفحه است میترسم بیوفتم😭😭😭😭

عیب ندارد همین سختی ها قومیت می‌کنه بعضی وقت ها زیباترین گلها در صعب عبور ترین جا. شد میکنه

حق با شماست 

زندگی خیلی سخته💔

به خدا منو ببینی بعد میفهمی زندگیه سخت یعنی چه ولی همیشه امیدم به خداست

منم همینطورم منم جز خدا امیدی ندارم

امیدوارم خدا کمکمون کنه❤️❤️

درسامم سخته رشته ام حقوقه استادمون هفته آینده یکشنبه امتحان میگیره ۲۰۰ صفحه است میترسم بیوفتم😭😭😭� ...

جالبه عزیزم من دکترای حقوق دارم رشته ی بسیار سنگینی هست از الان باید خودتو آماده کنی ساده نیست خلاصه تاپه غصه نخور از عهده ش برمیا ی 

ممنون از شما من اولین باره تو عمرم انقدر دور شدم از خانواده ام... و اینکه ۱۵ ساعت تا خونه فاصله دارم ...

تو میتونی فکر کن ازدواج کردی مهاجرت کردی سخت نگیر

جالبه عزیزم من دکترای حقوق دارم رشته ی بسیار سنگینی هست از الان باید خودتو آماده کنی ساده نیست خلاصه ...

واقعا خیلی خوشحالم که اینو میشنوم... آره درسا سنگینه باید یه مطلبو چندبار بخونم تا درکش کنم. ممنون از دعای خیرتون من تازه ترم اولم. امیدوارم از پسش بربیام. سپاس از شما. ممنون که وقت گذاشتید و برام نوشتید و راهنمایی کردید❤️🥲