2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

321 بازدید | 22 پست

اول این بگم همسرم خیلی آدم خوبی بود خیلی انقدر که همیشه میگفتم بهتر از اون تو دنیا نیست تو همه چی بیست

اینو گفتم که نگید چرا باردار شدی

ده ساله ازدواج کردم یه دختر ۸ ساله دارم.

همسرم خیلی دوست داشت پسر دار بشیم

خب بچه اولمون دختر شد اولی بود زیاد چیزی نگفت دوست داشت چیزی که میخاد بشه اما اذیت نکرد

دومی رو خیلی امید داشت گفتم بریم ای وی اف گفت تو کار خدا دست نبریم

گفتم رژیم حتمی نیست و...

دومی هم دختر شد

دو هفته دیگه زایمان میکنم

از ۴ ماهگی که جنسیت را فهمیده بد شده دائم میگه دوست دارم غیر از تو یبار با یکی دیگه هم باشم فقط برای تنوع

به شوخی به جدی با خنده... همش میگه

ناراحت میشم میگه باز گریش گرفت میاد منت کشی

صب بهش گفتم من الان به حمایت نیاز دارم بعد از زایمان علایم افسردگی شاید بیاد اطرافیان باید حواسشون بهم باشه

اینم حمایتش

گاهی بداخلاق میشه قهر میکنه میگه من پسر دوست داشتم حالا به مامانتم میگم، یا کارو که به زن بسپاری همین میشه تو رفتی سراغ این ماما و.... قبلا اینجوری نبود

الانم کلی اخم کرد و غر زد و گفت که اگر قرار بود دختر بشه یکیشو داشتیم و گفت و گفت و رفت سرکار

کلافم کرده، ناشکریاش ناراحتم میکنه

بچم میره مدرسه وگرنه ول میکردم میرفتم خونه مادرم

شاید بگید میخاد تاج و تختش بی وارث نمونه اما درسته هرکسی یه جنسیتی دوست داره اما من تو این وضعیت این حرفا آزارم میده

میخام بچه بدنیا اومد به ماما بگم بچه را نبره نشون بده بغلش نده

حالم بده

میخام بهش پیام بدم خستم کردی

نمیدونم چیکار کنم خیلی رنجیدم....

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

تمام بحث ما اینه

من پسر میخام، الان فلانی دوتا داره برام قیافه میگیره

دوست دارم یبار با یکی دیگه ام تجربه کنه چون تو مجردی نداشتم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درکت می‌کنم خیلی ناراحتی

بهش بگو مگه خودت نگفتی تو کار خدا دست نبریم خب خدا صلاح دونسته بهمون دختر بده و پسر به صلاحمون نیست ما تو فامیلمون داریم ۴ دختر دارن ۴ تاشو رو چشم میزارن 

حالام یکم دیگه تحمل کن دنیا اومد خودش مهرش میشینه به دلش

ولی این فانتزی جدیدش عجیبه و ربطی به جنسیت نداره

توی این مدت بارداری ببخشید نیازش رفع شده یا نه؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

امیدوارم در آینده بچه هات باعث افتخار و سربلندیت بشن تا همسرت بفهمه اشتباه کرده

♥️♥️♥️♥️♥️

به نام خداوند بخشنده مهربان
«۱» إِنَّآ أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ «۲» فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ «۳» إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الْأَبْتَرُ
همانا ما به تو خیر کثیر عطا کردیم. پس براى پروردگارت نماز بگزار و (شتر) قربانى کن. همانا دشمن تو بى‏ نسل و دم بریده است.

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
عزیزم درکت می‌کنم خیلی ناراحتیبهش بگو مگه خودت نگفتی تو کار خدا دست نبریم خب خدا صلاح دونسته بهمون د ...

اره حتی بیشتر از قبل

خودش میگه من همه جوره ازت راضیم تو هیچی کم نزاشتی فقط یبار ببینم چجوریه 

مرگه همه دارن تازه به زناشونم نمیگن من دادم بهت میگم ازت اجازه میگیرم حالا دوست نداری باشه 

دو روز چیری نمیگه دوباره شوخی شوخی میگه

اره حتی بیشتر از قبلخودش میگه من همه جوره ازت راضیم تو هیچی کم نزاشتی فقط یبار ببینم چجوریه مرگه همه ...

این مردا خیلی وقیح شدن یعنی تو روشون بخندی زندگیتو به لجن میکشن

اصلا رو خوش نده بهش هروقتم این شوخی مسخره رو دوباره تکرار کرد حالشو زهرمارش کن که دیگه حرف اضافی نزنه

بهش بگو هروقت خواستی بری با یکی دیگه یکیم برا من جور کن دوست دارم تجربه کنم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یه کلام بگوجنسیت رومرد تعیین میکنه نه زن.از لحاظ جنسی تامینه؟که چی بگو مگه باید با کس دیگه هم تجربه ...

میگم بهش نمیخاد قبول کنه

آره تامینه 

میگه همه یا داشتن یا دارن. فقط یبار 

بگو قبوله 

اما به شرط اینکه منم طعم یکی دیگه رو امتحان کنم ... فقط برای تنوع 

به مردا انقدر رو میدین که زبون دراز میشن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan