2777
2789
عنوان

خیلی درد دارم 😞😭

272 بازدید | 8 پست

ازتون ممنون میشم کمک کنید واقعا خیلی درد دارم 

همسرم خیلی رابطه م .......دوست داره و چند بار بهش گفتم بد هست دکتر ها میگن اوکی نیست زن عیب می‌کنه میگه هیچی نمیشه چند بار این کار رو انجام داد بعدش درد داشتم و الان هم همینطور خیلی درد بدی دارم طوری که میخام گریه کنم 

بنظرتون همسرم رو ببرم پیش دکترم باهاش صحبت می‌کنه در مورد این موضوع که متقاعدش کنه ؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجازه نده

ازنظر شرعی اکرزن راصی نباشه حرامه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

عزیزم چه سخت 

مسکن استفاده کن علی الحساب ، 

اره دیگه ببر دکتر بهش بگه 

یا بگو درد شدید دارم ببرم دکتر 

اگرم خودت تنها رفتی 

بگو دکتر گفته عمل جراحی نیاز دارم  و بافت های داخلیم پاره شده 

فلان قدم هزینه عمله ، 

زیاد بگو که از ترس پولشو اینا بیخیال شه 

کالری شماری وزن اولیه ۹۲ 💁‍♀️ هدف اول ۸۷ 🙆‍♀️ هدف دوم ۸۲ 🙆‍♀️ هدف سوم ۷۷ 🙆‍♀️ هدف اخر ۷۲ 🙆‍♀️.                        تاریخ شروع تقریبا ۱ آذر ❤️

اجازه ندهازنظر شرعی اکرزن راصی نباشه حرامه

ربطی به رضایت نداره کلاحرامه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

یعنی دوتاآدم بزرگ میخواین برین دکتربگین این کاروکردین؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪