سلام دوستان پنج روز مونده به پریم امروز با ناامیدی تموم رفتم بیبی زدم ولی انگاری یه هاله خیلی خیلی خیلی کم رنگ دیدم یعنی میشه که اتفاق افتاده باشه یا توهم زدم😩😩😩ازوقتی دیدم دست و پاهام داره میلرزه شما میبینید یا من توهم زدم؟؟؟
نگران نباش چون هنوز خیلی مونده تا موعدت .و اینکه من هیچ هیچ علایمی ندارم فقط دوروز میشه یکم گرگرفتکی دارم دیشب تپش قلب شدید گرفتم .تو علایمی داری ؟؟مخصوصا حالت های پری؟؟؟
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اره من سرشار از علایمم😅حالت پریودی دارم ترشح غلیظ سفت مانند سفید دارم.سینه هام درد میکنه.زیاد راه م ...
انشالله بهت احتمال ۹۹%۹۹میدم حتما بارداری .حتما حتماااااااا 😍😍اون یک درصد هم بخاطر اینکه هنوز موعدت نشده .انشالله پری هم نیادوقتی جواب آزمایشت مثبت بشه اون یک درصد هم تکمیله
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊