2821
2789
عنوان

معده درد دارم

68 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من بعد از بارداریم دچار معده درد شدیدی شدم طوری که به هیچ وجه قابل تحمل نیست و مجبورم بالا بیارم که درد معدم آروم شه ،انقدر سخته که حتی موقع دردم عرق میکنم و پشتم و قلنجم درد میکنه ،کسی این علائمو داره ؟دکتر رفته ؟اینا علائم چیه ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه علائمتو بگی ؟اندوسکوپی کردی چی گفتن ؟

درد خیلییییییی وحشتناک هر چقدر بگم شدید کم گفتم ک بستری هم شدم هیچ مشکلی نداشت تو آندوسکوپی،من انفلانزا گرفتم اینطوری شدم احتمالا گوارشمو اذیت کرده ۴۰ روز درد زیاد داشت

اما از وقتی نکسیوم خوردم خیلی آروم‌تر شد

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

درد خیلییییییی وحشتناک هر چقدر بگم شدید کم گفتم ک بستری هم شدم هیچ مشکلی نداشت تو آندوسکوپی،من انفلا ...

وای منم خیلی دردم شدیده تو عمرم همچین دردی رو تجربه نکردم .معدم یه تیکه سنگ میشه دردش یه دفه در عرض 2دقیقه شدید میشه و گرمم میشه عرق میکنم و دردشو ب پشتمم میزنه ،اصلا خوب نمیشم تا وقتی ک بالا بیارم گلاب بروتون

وای منم خیلی دردم شدیده تو عمرم همچین دردی رو تجربه نکردم .معدم یه تیکه سنگ میشه دردش یه دفه در عرض ...

کیسه آبگرم و نبات داغ یکم تو دردش تاثیر داره

دارو چی میخوری

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

کیسه آبگرم و نبات داغ یکم تو دردش تاثیر دارهدارو چی میخوری

اصلا همه چی. و امتحان کردم هیچ جوره خوب نمیشه .اگه زود متوجه شم باید کلیدینیوم سی بخورم دردش آروم میشه ولی اگه دیر بخورم دیگه دردش ساکت نمیشه تا زمانی ک بالا بیارم .بعد از اون انگار ن انگار ک معده درد داشتم