2777
2789
عنوان

خستم از زندگی

111 بازدید | 11 پست

سلام

من همیشه تنهام خسته ام انرژی ندارم

۳ سال زحمت کشیدم که پزشکی قبول شم . الان ۳ هفتس میرم دانشگاه و طول همین ۳ هفته تبدیل به ی مرده متحرک شدم. همه اکیپ دارن ، دوست دارن ولی من تنهام هیچ کسو ندارم. من از همون بچگی هم با این قضیه مشکل داشتم.

سه سال دبیرستان مدرسه غیر دولتی بودم و خب این دوست نداشتنه مشکلی برام ایجاد نکرد اما الان تو دانشگاه خیلی اذیت میشم. با هرکیم میخوام دوست بشم خودشو میگیره انگار مثلا من سطحم خیلی پایینه.

احساس میکنم مثل ی آدم احمق دیده میشم . حتی پسرای کلاس هم دوست دارن ولی من ندارم.

خجالت میکشم وقتی اون همه پسر هم با هم دوستن و منو تنها میبینن . احساس ضعیف بودن بهم دست میده‌

دیگه از این زندگی خسته شدم توان ادامه دادن ندارم

مگه بقیه چی دارن که من ندارم؟ چرا من همیشه نادیده گرفته میشم؟😭😭😭😭😭

بانویی از لرستان دانشجوی کردستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارتباطات اجتماعیتو تقویت کن..رو روحیه ی خودتم کار کن..اعتماد به نفستم ببر بالا..شاد اصلا اونا این من ...

ازوقتی رفتم دانشگاه همه اعتماد به نفسم از بین رفته احساس میکنم ی آدم ضعیفم

تو یک آدم قابل ستایشی چون تلاش کردی درس خوندی از خوشیات گذشتی ولی مردم این دوره همون دخترایی ک هزار ...

تمان تلاشمو کردم که قبول شم تا پدرمو خوشحال کنم . اما ۶  پیش قبل اینکه قبول شم پدرمو از دست دادم . بعد اون کسیو ندارم باهاش درد دل کنم حالم خیلی بده حوصله درس ندارم

تمان تلاشمو کردم که قبول شم تا پدرمو خوشحال کنم . اما ۶ پیش قبل اینکه قبول شم پدرمو از دست دادم . ب ...

میفهمم چی میگی روحشون شاد از اینجا به بعد زندگیت سعی کن در کنار درس تفریح هم داشته باشی بروبیرون بگرد حتی تنهایی

میفهمم چی میگی روحشون شاد از اینجا به بعد زندگیت سعی کن در کنار درس تفریح هم داشته باشی بروبیرون بگر ...

من تنهایی رو دوست دارم آدم برون‌گرایی نیستم . ولی گاهی اوقات انقد ساکت میشم که مثلا یکی از همکلاسیام میاد بهم تیکه میندازه نمیتونم دهنمو باز کنم جوابشو بدم. بعد میام خونه کلی خودخوری میکنم و گریه

مگ تو چجوری یکی ک یکم ساده بود آرایش نداشت نمیدونم لباس ساده میپوشید حق رفیق داشتن نداره حق زندگی ند ...

اتفاقا ساده هم نیستم از لحاظ قیافه و استایل جزء بهترین کلاسمونم . ولی از وقتی رفتم دانشگاه به ی آدم افسرده و بی اعتماد به نفس تبدیل شدم . همش حس میکنم بقیه چیزی دارن که من ندارم