ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم شما استراحت مطلق هستی؟من تازه بتام مثبت شده.سر کارم هستم.بنظرتون نیاز ب استراحت مطلق دارم؟
بله استراحت مطلقم معمولا تا لازم نباشه استراحت مطلق نمیدن من زایمان زودرس دوقلویی داشتم
دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚♀️
۲۵ سالتونه؟علت باردار نشدن از طرف شما بود یا همسرتون؟
بله
خودم
دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚♀️
ببخشید من تو مرحله دوم آی وی اف هستم شماباره چندم مثبت شدین؟کدوم مرکز؟
عزیزم من چندین ساله تحت درمان و بندرعباس ام مرکز گمبرون انجام دادم.ان شاالله خدا دامنت رو سبز کنه و فرزند سالم و صالح بهت بده.عزیزم هر کس زمانی داره ک خدا فقط زمانش رو میدونه
خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
عزیزم ان شاالله به زودی فرزندت رو سالم بغل میگیری به لطف خدا
ممنون گلم همچین شما