2777
2789
عنوان

سریال گردن زنی

273 بازدید | 29 پست

ارزش دیدن داره؟

سریال غربت چطور ؟

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه گیم اف ترونز ببین

برای مامانم پرسیدم

ایرانی میبینه

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
گردن زنی داستانش خوبه ها اما بازیگراش افتضاحهههه

هنوز معلوم نشده قاتل کی بوده

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

اعصاب ضعیف تره اونییه که ببینتش .در کل قشنگه ولی اخ اخ لنزای این دختره خیلی رو مخه من نمیفهمم چرا باید کارگردان تصمیم بگیره برای کسی که چشای خودش سبزه لنزه زرد بزاره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گردن زنی داستانش خوبه ها اما بازیگراش افتضاحهههه

پس بیخیالش شم

قبلنم ی نفر اینو گفته بود

غربت چطوره؟

بازنده رو دیدیم خوب بود البته فعلا ۴ قسمت دیدیم

اعصاب ضعیف تره اونییه که ببینتش .در کل قشنگه ولی اخ اخ لنزای این دختره خیلی رو مخه من نمیفهمم چرا با ...

ینی داستانش خیلی غم انگیزه؟

بشین بازنده رو ببین کیف کن گردن زنی افتضاااااحیبازنده ایرانیه هفته بعدم قسمت اخرشه

داریم میبینیم خیلی خوبه اره

سریال دیگه ای سراغ نداری دان کنم بعد بازنده؟