2777
2789

بچه هاااا اصن نمیدونین این بشر چقدرررررر حقه باز بود گوشیش تایم های خاص از دسترس خارج می‌کرد

تلگرام اول دلیت اکانت می‌کرد بعد مخاطبان دخترو بلاک می‌کرد دقیقا نمیدونم اما گوشیش دستم بود هیچی توش نبود امااااا بعدا فهمیدن این کارو میکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون میری با مردای پرنسس خودشیفته که فقط حرف مفت میزنن بزای مخ زنی ووابسته کردن نه تلاشی میکنن نه هزینه ایی میکنن 

به حرف مفت پسرا توجه نکنید فقط برای مخ زنیه به عملش و تلاشش نگاه کنید ببینید براتون چکار میکنن 

دختر تیغ زن هم به دخترایی میگن که خونه و ماشین و سفر لاکچری از طرفشون میکشن بیرون نه دختر ساده که حقشه براش تلاش بشه رستوران کافه گردش کادو 

دخترامون خیلی بی اعتماد بنفسن سرویس مجانیو محبت و توجه مفت میدن به پسر هرزه و سواستفاده گر مردم 

چون میری با مردای پرنسس خودشیفته که فقط حرف مفت میزنن بزای مخ زنی ووابسته کردن نه تلاشی میکنن نه هزی ...

باور کن اولااااا خداروشکر سرویسی ندادم هیچوقت دوما در حد کافه و رستوران گل و کادو بود ولی بیشتر نه و بینهایت تلاش می‌کرد این آدم باورت نمیشه چند ماه التماسم کرد واسه یه دیت

باور کن اولااااا خداروشکر سرویسی ندادم هیچوقت دوما در حد کافه و رستوران گل و کادو بود ولی بیشتر نه و ...

خب اگه پسر سواستفاده گری نبود چرا کات کردید 

پسر خودخواه و سواستفاده گر و طلبکار نباشه یعنی میشه روش حساب کرد 

اون میخواست سو استفاده کنه من نزاشتم🥲

جنسی ؟اهان تو وظیفه زنشو براش ایفا کنی ولی اون هیچوقت شوهرت نباشه 

میخوان بدون مسئولیت خودشونو روی دختر ساده مردم تخلیه جنسی کنن که فکرشون ازاد باشه به زندگیشون برسن‌بعد مدتی هم دختر مردمو به بهانه ول کنن برن 

جنسی ؟اهان تو وظیفه زنشو براش ایفا کنی ولی اون هیچوقت شوهرت نباشه میخوان بدون مسئولیت خودشونو روی دخ ...

میدونم متاسفانه پسرا خیلی نامرد شدن و دوره زمونه بدی شده واقعااااا ....ما دخترا خیلی باید مراقب خودمون باشیم فقط نمیدونم منی که یه عمر سعی کردم خوب باشم چرت آدمای اینطوری میان سر راهم

میدونم متاسفانه پسرا خیلی نامرد شدن و دوره زمونه بدی شده واقعااااا ....ما دخترا خیلی باید مراقب خودم ...

امتحانشون میکنی سعی میکنی بشناسیشون و به عمل و رفتار و تلاششون دقت کنی 

یا با حرفت مفت وابستت میکنن و مختو میزنن ؟

امتحانشون میکنی سعی میکنی بشناسیشون و به عمل و رفتار و تلاششون دقت کنی یا با حرفت مفت وابستت میکنن و ...

والا این یکیو اصن آدم حساب نمیکردم همینجوری رفتم جلو البته نزاشتم بهم نزدیک بشه و اینا چون اعتماد نداشتم اماا خب بعدا فهمیدم چه لاشیه

والا این یکیو اصن آدم حساب نمیکردم همینجوری رفتم جلو البته نزاشتم بهم نزدیک بشه و اینا چون اعتماد ند ...

خوبه مختو نزده وابستت کنه عاشق میشدی پدرتو در میورد 

هزار تکنیک‌ روت پیاده میکرد

روحو روانتو از بین میبرد