2777
2789
عنوان

حرکت جنین

113 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من تو هفته 22بارداری هستم جفتم خلفی وکمی چاقی شکمی از قببابارداری داشتم  چند شبی میشد موقع خواب حرکت پسرمو حس میکردم یکم اما چند روزی سرما خوردم دوروز میشه که حرکتی ازش حس نکردم نگران کنندست؟؟؟؟؟؟؟

خدا جونم مواظب زندگیم باش

یه دوش بگیر غذا خوب بخور سیر یه چیز شیرین بخور به سمت چب بخواب ایشالا تکون میخوره ولی اگه خیلی نگرانی یه سونو برو خیالت راحت شه

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

یه دوش بگیر غذا خوب بخور سیر یه چیز شیرین بخور به سمت چب بخواب ایشالا تکون میخوره ولی اگه خیلی نگران ...

تقریبا همه این کارارو کردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم سرمای بدی خوردم دوروز تکون نخورد البته من اومدم مسافرت بدنمم خسته بود یه روز بعدش که استراحت کردم تکون خورد گاهی وقتام میبینی میچرخه یه جوری قرار میگیره که تکوناشو حس نمیکنیم من گاهی وقتا شکمم کامل میره تو ولی بازم اگه نگرانی ربرو یه سونو بکن بگو میخوام صدای قلبشو بشنوم

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

منم سرمای بدی خوردم دوروز تکون نخورد البته من اومدم مسافرت بدنمم خسته بود یه روز بعدش که استراحت کرد ...

منمسی سفر 7/8ساعته رفتم همون روزش که رسیدم تکون خورد اما بعدش دیگه نه

😵 جنین سرمانمیخوره که! زوده هنوز هفته ت پایینه طبیعیه گاهی حس نکنی ولی برو دکتر چک کنه خیالت راحت ...

اخه دکترم 19بهم وقت داده