یکساله سزارین کردم وقتی بچم بغل میکنم یا خیلی سرپا میمونم یه قسمت از بخیه هام تیر میکشن عادیه؟
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
استراحت نکردی دیگه منم تا ۳ سال درد داشتم دکترم گفت اون ده روز اول اگه استراحت مطلق کنی دردش همونجا تموم میشه
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
بمبها زن و کودک و غیرنظامی را تشخیص نمیدهند.در جنگ ۱۲روزه، این ایرانیها بودند که تکه تکه شدند.پهلوی بیوطن به زبان مردم ایران حرف میزند، اما واضح و صریح میگوید: بزنید، بکشید، مهم نیست که ایرانیاند.جنگ ۱۲ روزه با اونهمه خشونت و حمله هوایی و ...تلفات جانی حدود ۱۰۰۰... اغتشاش و شورش داخلی به اسم اعتراض و...تلفات جانی حدود ۲۴۲۷ حالا فهمیدین چرا دشمن دنبال آشوب و اغتشاش تو کشوره؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
استراحت نکردی دیگه منم تا ۳ سال درد داشتم دکترم گفت اون ده روز اول اگه استراحت مطلق کنی دردش همونجا ...
چرا استراحت بودم کار نمیکردم ولی خب خیلی هم رعایت نمیکردم مثلا نشستن و بلند شدن و...
یعنی تا ابد هستش ؟
من خیلی زیاد نیست
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
احتمالا مراقبت نکردی اوایل. من که ۴ماه پیش سزارین شدم هیچ مشکلی نداشتم.
اره عزیزم منم اوایل نداشتم دو ماهی میشه شروع شده
استراحت مطلق نبودم کار نمیکردم ولی خب برای نشستن و بلند شدن رعایت نکردم
چرا استراحت بودم کار نمیکردم ولی خب خیلی هم رعایت نمیکردم مثلا نشستن و بلند شدن و... یعنی تا ابد ه ...
نه بابا چرا تا ابد؟ یه ندت دیگه خوب میشی من چون تنها بودم اصلا استراحت نکردم ۳ سال طول کشید ولی شما حتما زودتر خوب میشی نگران نباش
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
استراحت نکردی دیگه منم تا ۳ سال درد داشتم دکترم گفت اون ده روز اول اگه استراحت مطلق کنی دردش همونجا ...
من اولا نداشتم درد دوماهه شروع شده گاهی ک بچمو بغل میکنم یا سرپا میمونم سمت چپ بخیه هام تیر میکشن دو سه نفری گفتن عادیه حتی گفتن اونا موقع عطسه هم تیر میکشه و من اینجوری نیستم
نه بابا چرا تا ابد؟ یه ندت دیگه خوب میشی من چون تنها بودم اصلا استراحت نکردم ۳ سال طول کشید ولی شما ...
کاشکی واقعا یه سوال خصوصی هم بپرسم
من واژنم مثل قبل نیست باز شده یکم برای شما هم همینطوره ؟
آخه من واسه طبیعی رفته بودم تا ۵ ساعت بیشتر رحمم باز نشد سزارین شدم
من اولا نداشتم درد دوماهه شروع شده گاهی ک بچمو بغل میکنم یا سرپا میمونم سمت چپ بخیه هام تیر میکشن د ...
دکتر نرفتی. ؟ والا من یه سره از زایمان درد داشتم هر سال کمتر شد نه که بعدا شروع بشه شاید کمبود ویتامینی چیزی داری
من یه مدت به شدت کمر درد داشتم بعد آزمایش دادم دیدم کمبود ویتامین دی دارم دکتر آمپولشو داد زدم درست شد
کاشکی واقعا یه سوال خصوصی هم بپرسم من واژنم مثل قبل نیست باز شده یکم برای شما هم همینطوره ؟ آخه من و ...
نه برا من عین قبلشه چون من طبیعی نرفتم همون اول رفتم سزارین
دکتر نرفتی. ؟ والا من یه سره از زایمان درد داشتم هر سال کمتر شد نه که بعدا شروع بشه شاید کمبود ویتام ...
نه نرفتم آخه از فامیلا کد پرسیدم انگار یه چیز عادیه برای همین پیگیر نشدم تازه اوضاع اونا خیلی خراب تر از منه
نه نرفتم آخه از فامیلا کد پرسیدم انگار یه چیز عادیه برای همین پیگیر نشدم تازه اوضاع اونا خیلی خراب ت ...
ضرر نداره برو چون دردت بعدا شروع شده مشکوکه