2777
2789
عنوان

🤲🙏🙏🙏وجدانن فوری🙏🙏🙏🤲🪴🪴

81 بازدید | 11 پست

سلام مهربونا

چندین هزار مرتبه سوره حمد نذر کردم برای شفای بابام تو ای سی یو هست

میشه ازتون خواهش کنم به نیتش هرتعداد که درتوانتونه سوره حمد بخونید

√√√اخه میگن دعای دسته جمعی خیلی حاجت میده🥹🙂

ممنون میشم خواهشن  حتی شده یه دونه بفرستید شاید خدا صدای شمارو شنید این گره کور از زندگی ما بازبشه اگه ممکنه تعداد رو بفرمایید 🪄

الهی صد برابر خیر و برکت سوره حمد برگرده توو زندگیتون🤍🤲🙏

مسئله ی ذهنتون رو درگیر کرده بفرمایید موضوعش رو واستون دعا کنم منم انشالله

شادی روح بابام یه صلوات بفرستین🪴

۵۰ تا میخونم 

براش دعا میکنم توام برام‌دعا کن اوضاع زندگیم اصلا خوب نیس

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

۵۰ تا میخونم براش دعا میکنم توام برام‌دعا کن اوضاع زندگیم اصلا خوب نیس

😃انشالله  همه چیزت درست بشه مهربون🤲 حتما برات ایه الکرسی میخونم با صلوات  نورش برگرده به زندگیت میگن ۴۰ مومن برای کسی دعا کنه خدا نه برای همتون متقابلا دعا میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😃انشالله همه چیزت درست بشه مهربون🤲 حتما برات ایه الکرسی میخونم با صلوات نورش برگرده به زندگیت می ...

ممنونممم ببخش عزیزم حالم یکم خوب نیس بیشتر از این در توانم نبود ولی هر وقت بشه بیشتر میخونم 

خدا ب پدرت سلامتی بده الهی

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ممنونممم ببخش عزیزم حالم یکم خوب نیس بیشتر از این در توانم نبود ولی هر وقت بشه بیشتر میخونم خدا ب پد ...

عالیه کلی منو خوشحال کردی برات آیه الکرسی و ۱۰۰تا صلوات فرستادم ممنون که حمایتم کردی میگن برکت در جمعیت است همه باید برای هم دعا کنیم ، انشالله زندگیت خیلی رو به خوشی و ترقی و خوشبختی و عشق و آرامش میره روز به روز.انشالله بابای منم به سلامت برگرده خونه  برا خدا خیلی آسونه🍀🍀🍀

عالیه کلی منو خوشحال کردی برات آیه الکرسی و ۱۰۰تا صلوات فرستادم ممنون که حمایتم کردی میگن برکت در جم ...

قربونت برم دستت درد نکنه خودمم آروم شدم ❤️

۵۰ تا میخونم🙏🏼❤️

خیرش برگرده بهت الهی ، خدا قبول کنه براتون دعا میکنم همیشه سربلند باشید مرسی که مثل یه خانواده بهم توجه کردین و تو این شرایط کنار دلمین🫶🤲🤲🤲🤲

خیرش برگرده بهت الهی ، خدا قبول کنه براتون دعا میکنم همیشه سربلند باشید مرسی که مثل یه خانواده بهم ت ...

بابام ریه ش درگیر. الهی خدا جون به حق هرکی دوست داری قسمت میدم حالش رو خوب کن.انشالله به مهربونایی که برای بابام دعا کردن اجابت دعا و برکت زیاد عطا کن .🌱🌱🌱🌱

بابام ریه ش درگیر. الهی خدا جون به حق هرکی دوست داری قسمت میدم حالش رو خوب کن.انشالله به مهربونایی ک ...

چرا تایپینگ شلوغ نمیشه من به دعای فوری نیاز دارم ، هرنفسی یه حقی