2777
2789
عنوان

تلگرام

80 بازدید | 12 پست

بچها من یه گروه تک نفره خصوصی از روز مرگی هام زدم و الان که دقت کردم بازدید هاش ۳-۴ اینطوری هستش ، یعنی اینکه سه چهار نفر دیدنش یا اینکه خودم سه چهار بار دیدم ؟😑

وطن ای هستی من..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳‌الی‌۴‌نفر‌بازدید‌کردن 

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

آخه من شخصی زدم نمی دونستم وایییییی

سریع‌بپاک

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

کانال فک کنم

اگه گروه بود کسی نمیدید، کانال بوده که با جستجو‌ کردن اسمش برای بقیه هم آورده و دیدن. اصلا نگران نباش چرا بدترین اتفاق زندگیت باشه کسی چه کاری داره تو این زمونه که از هر چیزی هر رنگی همه جا هست، حالا اونم میگی ۲،۳ نفر دیدن، هیچی نیست الکی به خودت استرس نده 

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه گروه بود کسی نمیدید، کانال بوده که با جستجو‌ کردن اسمش برای بقیه هم آورده و دیدن. اصلا نگران نبا ...

آخه این کانال رو من سه سال پیش دایی‌م برام زد و احتمال میدم که خودشم داخلش بوده و محتواش رو دیده

وطن ای هستی من..
آخه این کانال رو من سه سال پیش دایی‌م برام زد و احتمال میدم که خودشم داخلش بوده و محتواش رو دیده

اره امکانش هست، چون کانال با گروه تک‌‌نفره اصلا ایجاد نمیشه باید حداقل دو نفر توش باشن

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40