2777
2789

وااااای مگه تو این گرونی هنوزم این رسم مسخره هست؟؟؟

خدایی اگه پسر بودم هیچی نمیبردم

نهایتش یه انگشتر میبردم با همسرم میرفتیم یه رستوران 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای مگه تو این گرونی هنوزم این رسم مسخره هست؟؟؟خدایی اگه پسر بودم هیچی نمیبردمنهایتش یه انگشتر م ...

برو بخون دخترها چه چیزهایی میگن برای خانواده هایی که یلدایی نمیبرن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اره واقعا والا بخدا منم دلم میسوزه به حل شوهرم ولی خب یه عرفی داره

بگو نمیخوام 

چه اشکالی داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

برو بخون دخترها چه چیزهایی میگن برای خانواده هایی که یلدایی نمیبرن

والا زندگی ک با چرتکه انداختن و اینو بخر و اونو بخر و این حرفا باشه زندگی نیس 

ن ارزش آدما ب این رسم هاست ن خرج تراشی کردن

ماخودمون هم توی شهرمون این رسم رو داشتیم

و از خوراکی و پوشاک و طلا و شام و هرچی بگیییی کم نذاشتیم ولی عروس ما برای سال ۹۵ اینا بود 

الان خیییلی وضع مملکت بد شده 

خوراکی و گل ارایی و میوه ارایی خودش میشه ۵-۶ میلیون ب بالا 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

خداروشکر ما رسم یلدایی نداریم خیلی سخت نگیر عزیزم باهم مشورت کنین چند تا چیزی که میدونی مهتره بگیر ب ...

بله خودمم اینطوری فکر میکنم بنده خدا یکم تحت فشاره ولی خب میخام کمکش کنم که پیش خانوادمم سر بلند باشه

من مجردم😂

🤣🤣🤣

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

مم خودم ده روزه عروسی کردم فک نکنم برام بیارن😂😂

ولی رسم اقوامون این مدلی هست چمکع پالتو میوه همه مدل  برنج روغن شیرینی آجیل ی تیک طلا گل همین عزیزم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️